Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Már nőzik is a szakítás után?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nőzik is a szakítás után?!

Figyelt kérdés
Az a pasi aki szakítás után tolja magáról a képeket a közösségi oldalon figyelemfelkeltő szövegekkel már tovább is lépett? Vagy így próbál meg továbblépni? Én még itthon sírok a párnámba, ő már állandóan bulizik és képeket tölt fel, csajokat követ be, alpári rap szövegeket oszt meg (a nők .... jelentéssel bíróakat). Hozzáteszem ő szakított velem, nem csaltam meg, sokat veszekedtünk de mindketten nagyhangú emberek vagyunk, én ezen sose lepődtem meg, hogy vitázunk.

2022. jan. 28. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért is baj ez? Hogy ő nem gyászolja a kapcsolatot, úgy, mint te? Ő nem élvezte a párkapcsolatot a végére, most pedig örül, hogy újra szingli és kiélheti magát.

Semmi rossz nincs abban, amit ő csinál, inkább az a probléma, hogy te most is ennyire nyomon követed az életét.

N

2022. jan. 28. 14:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Három nappal ezelőtt még jött az időt kérek, átgondolom, nagyon szeretlek és te vagy a mindenem duma. Így teljesen az az érzésem, hogy nem volt valós már ez sem. Viszont van igazság abban,a mit mondasz. Tényleg ideje leállnom
2022. jan. 28. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:

A kapcsolatnak vége, slussz passz ennyi.

törvénybe van foglalva valahol, hogy van egy kötelező gyászidőszak, hogy szakítás után 5 hónapig 3 napi és 3 óráig nem szabad ismerkedni?

Mi a francra várjon az ember? Mire?

2022. jan. 28. 15:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt reméltem talán meggondolja magát, eddig is voltak vitáink, mindig megbeszéltük. Azt reméltem most is sikerülni fog.
2022. jan. 28. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:

A remény hal meg utoljára....legalábbis..ezt szokták mondani.

De lehet, hogy most már meg is halt.

2022. jan. 28. 15:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Honnan lehetne ezt megtudni? Mit tehetnék? Én nagyon szeretem őt, nem akarom elveszíteni, viszont nem áll szóba velem (mondjuk ez is az én hülyeségem, megkértem ha valóban komolyan gondolja a szakítást, akkor többet ne is beszéljünk)
2022. jan. 28. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már próbáltad és szóba sem állt veled akkor új vizekre kell evezned.
2022. jan. 28. 15:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Hagyd a pcsába.
2022. jan. 28. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:
A te vagy a mindenem mindig kamuduma
2022. jan. 29. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!