Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Féltékeny vagyok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok egy olyan személyre aki nem is tetszik. Most az egom játszik velem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki barátság-extrákkal társam volt elég hosszú ideig. Ő végig udvarolt, sokszor filmeztünk, mintha együtt lennénk.

Sokszor megfordult a fejemben, hogy jöjjünk össze egy próbát megér mert külsőre bejött, de aztán mindig beláttam hogy nem jó ötlet hiszen semmit nem érzek, ezért végül sosem kapott esélyt.

Aztán lett egy barátnője, azóta persze hanyagol. Rosszul esett az elején de beláttam hogy ennek így kell lennie. Most meg egyre jobban azt érzem, mintha féltékeny lennék. Nézem mikor elérhető, ha látom hogy fent van ő is, meg a barátnője is, ideges leszek. Bármit hallok róluk ilyen bosszús érzés van a gyomromban.

Pedig nem tetszik!! És valószínűleg ha újra szingli lenne most sem adnék neki esélyt. Vagy lehet mint barát érzek féltékenységet... Mi ez az érzés mégis vonzódom hozzá? De akkor miért így nyilvánul meg? Vagy ez csak az egom?

Légyszi ne kövezzetek meg, amúgy áldásom rájuk, sosem szólnék bele, csak magamat nem tudom megfejteni.

2022. jan. 24. 20:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Upsz a kategóriát kicsit elnéztem bocsi.
2022. jan. 24. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
"aki nem is tetszik" <--> "egy próbát megér mert külsőre bejött".
2022. jan. 24. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem bejön, csak rájöttél, hogy ezt elszartad és ezzel próbáltad magadat nyugtatni, hogy "áh, annyira mégsem tetszik, nem kár érte", amit most már talán el is hiszel, de azért mégis bassza a csőrödet, hogy nem veled van.
2022. jan. 24. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tudod te, hogy nem jön be, úgyhogy, ahogy mondtad is: békén hagyod. Imponált neked, hogy valakinek tetszel és törődik veled. Van egy ilyen lány ismerősöm, aki most lefogyott, úgymond'jo csaj' lett, és undorító módon kezdett el játszani a pasik érzelmeivel. Egy fiú barátommal szakított, és azóta a barátom még mindig szerelmes, mert a lány mindig írogat neki (🤡), kelti a reményt, majd amikor a haverom újra beprobalkozik, közli hogy kopp. És ezt rengeteg pasival csinálja most. Szerintem ez csak ego, és kívülről sokkal jobban felismerhető, mint amikor benne vagy ilyen szituban. Egyébként én is belefutottam már ilyen hibába, és egy nagyon kedves srácot 2x is megbántottam a saját egom miatt. Sokáig rosszul is éreztem magam. Azóta megtanultam, hogy racionálisan gondokodjak, mert én sem tudtam vele elképzelni hogy bármi is legyen köztünk, de attól hiányzott a TÁRSASÁGA és a TÖRŐDÉSE, amit eleinte nehezen engedtem el. De ez természetes, viszont mindenki megérdemli, hogy ezt olyan személy viszonozza, aki őszintén tudna törődni a másikkal, és nem azért, hogy egy jó kis boostot kapjon az egoja.
2022. jan. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!