Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Időre van szüksége. Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Időre van szüksége. Szerintetek milyen kilátásaim vannak?

Figyelt kérdés
Úgy kb. 2 hónapja megismerkedtem véletlenszerűen egy lánnyal az interneten. Sokat beszélgettünk, egyre szimpatikusabb lett. Közben kiderült, hogy egy bonyolult szituációban van. Épp válnak, költözik, és még vizsgái is vannak.. Nemrég találkoztunk, eltöltöttünk közösen egy hetet. Miattam utazott kb. 7 órát autóval. Nagyon jó volt az a hét, minden annyira passzol vele. Eltelt a hét és minden annyira nehéz lett Nélküle, nagyon hiányzik. Az utóbbi egy hétben nagyon féltékeny lettem. Féltem, hogy elvesztem. Nagyon túlzásba vittem a dolgot, amit most már belátok és csakis az én hibám. Azt mondta, hogy ez sok neki jelenleg és hagyjam pár napig, ne keressem, ne írjak neki. Nem látja értelmét a kapcsolatnak így ha már ennyi idő után ilyen problémáink vannak. Elmondtam neki, hogy változtatni akarok, csak ez nem megy egyik napról a másikra, keményen dolgoznom kell rajta. Nem állhat a féltékenység kettőnk közé. Azt mondta, hogy fogalma sincs, hogy ez fog-e újra működni köztünk. Ez volt délután 5 körül, elfogadtam, hogy idő kell neki.. Nehéz volt őt nem keresni.. Úgy éreztem nagyon, hogy ennek vége.. Aznap este még 11 körül jött egy jó éjszakát üzenet tőle. Nem értem az egészet.. Vissza írtam neki, hogy így nagyon nehéz lesz őt nem keresni. Leírtam, hogy mennyire fontos nekem és hogy nem akarom elveszíteni. Megakarom még egyszer próbálni vele.. Azóta semmi reakció. Annyira passzol hozzám... Rájöttem, hogy valamit kezdnem kell a féltékenységgel, ha nem akarom elveszíteni. Mindent megtennék, hogy újra higgyen bennünk. Mit gondoltok? Van esélyem még?

2022. jan. 24. 19:52
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
40%
Nix. Egopolírnak kellettél, míg talàlt egy neki tetsző faszit.
2022. jan. 24. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Én hagynám a francba. Ha nekem kell egy férfi, akkor azonnal kell és nincs olyan, hogy most ne keress. Keress minden pillanatban.

Nem passzoltok. Találtál egy jónak ígérkezőt és elhiteted magaddal, hogy passzoltok. Pedig már most kiderült, hogy nem.

2022. jan. 24. 20:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is. De most visszagondolva szerintem nem így van. Ami szabad ideje volt csak velem töltötte. Folyton keresett, éjszakánként írt ha pont nem tudott aludni, hogy mennyire örvend hogy vagyok neki. Azt amit értünk tett azt nem csinálja csak úgy az ember ha nem gondolja komolyan.
2022. jan. 24. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Tesó, egy jó tanács: Ne legyél hülye és ne fussál a nők után, nem éri meg. Ha valakit igazán érdekelsz, akkor neki is ugyan olyan fontos leszel. Ha látod rajta, hogy te sokkal jobban akarnád a dolgot, mint ő, akkor kuka. Ráérsz majd akkor kimutatni az érzéseidet, ha látod, hogy komolyan gondolja a másik. Addig pedig érdemes jó mélyre elásnod azokat az érzéseket.
2022. jan. 24. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Válságos szituációban volt. Kellett valaki neki, aki minden pillanatban ott volt neki és éreztette vele, hogy ő milyen fontos, szép, szerethető, okos, blabla....
2022. jan. 24. 20:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Pont, hogy ez a szituáció most van a tetőponton és én most voltam nagyon féltékeny, ami csak veszekedést eredményezett.
2022. jan. 24. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. A válás a válságos időszak. Te sehol nem vagy neki a másik kapcsolathoz képest. Nem véletlenül nincs veled.
2022. jan. 24. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Keményen bekajálod a dumáját.

Nem kellesz neki és pont. Okkal vagy féltékeny, mert az ilyenek még pedáloznak az exüknél vagy bárki másnál, és igen, te csak a szórakozás vagy meg leszel is neki.

Ne várd meg, amíg végig kell olvasnod, miket irkálnak egymásnak a volt férjjel. Abba beleszakad a szerelmes ember szíve. Én nőként jártam így. Kettős életet élt az illető.

2022. jan. 24. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem elbizonytalanodott.

Beszéltetek 2 hónapot most találkoztatok és hirtelen furan kezdett viselkedni.

Megesik az ilyen. Sok dolog lehet a fejében, lehet neki csak enniy kellett és most mar szeretne tovabb menni egyedül.

Az is lhet hogy csak szimplán átkell gondolnia mert érzi hogy jó veled és veld komolyan lehetne de ez nem mindenkinek könnyű stb

Nem akarlak ijesztgetni te se ijesztgesd magadat. Lesz ami lesz! Nyugi!

2022. jan. 25. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!