Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időre van szüksége. Szerintetek milyen kilátásaim vannak?
Én hagynám a francba. Ha nekem kell egy férfi, akkor azonnal kell és nincs olyan, hogy most ne keress. Keress minden pillanatban.
Nem passzoltok. Találtál egy jónak ígérkezőt és elhiteted magaddal, hogy passzoltok. Pedig már most kiderült, hogy nem.
Keményen bekajálod a dumáját.
Nem kellesz neki és pont. Okkal vagy féltékeny, mert az ilyenek még pedáloznak az exüknél vagy bárki másnál, és igen, te csak a szórakozás vagy meg leszel is neki.
Ne várd meg, amíg végig kell olvasnod, miket irkálnak egymásnak a volt férjjel. Abba beleszakad a szerelmes ember szíve. Én nőként jártam így. Kettős életet élt az illető.
Szerintem elbizonytalanodott.
Beszéltetek 2 hónapot most találkoztatok és hirtelen furan kezdett viselkedni.
Megesik az ilyen. Sok dolog lehet a fejében, lehet neki csak enniy kellett és most mar szeretne tovabb menni egyedül.
Az is lhet hogy csak szimplán átkell gondolnia mert érzi hogy jó veled és veld komolyan lehetne de ez nem mindenkinek könnyű stb
Nem akarlak ijesztgetni te se ijesztgesd magadat. Lesz ami lesz! Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!