Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha úgy érzem, hogy utálom az exem, ez azt jelenti, hogy nem vagyok túl rajta?
Figyelt kérdés
Ő szakított velem, de valójában szívességet tett vele, mert azóta az életem sok területét jobbnak érzem és így utólag látom, hogy a kapcsolatunk vége felé az önbizalmamra is rossz hatással volt. Ráadásul úgy érzem, hogy újra tudnék randizni is. Mégis néha nagyon erős ellenszenvet, már már utálatot érzek feléje. Lehet azért is, mert egy több éves kapcsolat után nagyon rövid idő után, pár hónap után már tovább is lépett. De minden esetre nem érzem ezt normálisnak és nem tudom hogyan tudnék kikerülni ebből a spirálból, mert nem akarok senkit bolondítani addig, amíg meg nem győzödtem, hogy tényleg teljesen túl vagyok a szakításon.2022. jan. 23. 22:13
1/4 anonim válasza:
Igen ez azt jelenti, hogy nem vagy túl teljesen...
2/4 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom mit tudnék csinálni még... Tényleg fejlesztem magam, tanulmányaimra koncentrálok, régi hobbikat elevenítek fel, új embereket ismerek meg, azt látom, hogy sok lánynak szimpatikus vagyok, és mégis ez van... Kicsit frusztráló
2022. jan. 23. 22:43
3/4 anonim válasza:
Igen érthető...
De pröbálj meg csajozni vagy beszelgetni velük. S tereld a gondolataid. :)
4/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül jelenti azt. Előző kapcsolataimat nézve, van akit totál megutáltam. Ha megbántott nagyon, nyilván egy életre megjegyzi az ember. Ha nem kattog ezen az eszed non-stop, bár a kiírásodba benne van az hogy"néha" akkor nem. Nyugottan randizgass, ismerkedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!