Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy lánynak nem rossz az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak nem rossz az ha dob egy olyan fiút aki komolyat akar, csak azért mert ő még nem élte ki magát, meg nem csalódott eleget a fiúkba hogy meg tudjon becsülni egy rendes fiút?

Figyelt kérdés
Velem ezt történt és ő monta az hogy még nem élte ki magát. Azóta több barátja is volt már, de engem sem akar elveszteni. De én ezek után nyilván nem tudom már komolyan venni. Meg nem gondol abba bele hogy ez milyen rossz érzés?
2022. jan. 22. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
#10: Te mégis mi a jó istenről beszélsz? o.O Hogy jön ide a gyerekvállalás és állás? Megértem, ha neked egy kapcsolat csak a nemi szervekről szól, de nekem személy szerint nem. És de, ugyanúgy aggódok akkor is, ha a párom rossz állást választ.
2022. jan. 23. 00:51
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem rossz. A legtöbb nőnek nincs ennyi esze, hogy ilyeneken gondolkodjon. Csak él bele a világba a legtöbb.
2022. jan. 23. 10:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz. A férfiak is rendszeresen csinálják, ráadásul nagyobb arányban, szóval annyira biztos nem lehet rossz döntés.
2022. jan. 23. 15:15
 14/14 anonim ***** válasza:
A szakító félnek is rossz, persze. Viszont hidd el, ha igazán működött volna a kapcsolatotok, most is együtt lennétek. Nincs ezzel gond, gyászold is meg, tudom, hogy most fáj. Viszont neked is lesz még boldogabb kapcsolatod, hidd el! :)
2022. jan. 23. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!