Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ekkora dolog, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora dolog, hogy ennyi év után tönkre akarja tenni emiatt a testvéremmel való kapcsolatom? Ennyire nem szabad elmondani semmit a nőknek???

Figyelt kérdés

Sziasztok, van (volt) egy barátnőm egy évig.

Szóba kerültek a házibulik, tinikori/egyetemista dolgok. Mondtam, hogy nekem nem volt akkor szociális életem de mivel a szüleim gyakran utaztak el, a húgom sokszor tartott házibulit. Kérdezgetett a barátnőm, hogy részt vettem-e, mit csináltam, volt-e sok csaj. Elmondtam az igazat hogy nem tudtam csajozni mert állandóan visszautasítottak, és a buliban sem vettem részt mert nem volt sosem asztalom ez a részegeskedés. Viszont hogy nekem is jusson valami, amikor fullrészegen, felcsúszott szoknyában vagy fehérneműben aludtak itt a húgom részeg barátnői, akkor előfordult, hogy megszagoltam a harisnyás lábaikat vagy máshol itt-ott, esetleg feljebb hajtottam rajtuk a szoknyát, felsőt. Szerintem nem gáz, nem erőszakoltam meg senkit, nem nyúltam inti, részeikhez soha, csak fiatal voltam és ismerkedtem kicsit a női testtel, hogy ha végre akad nekem valami csaj, akkor ne úgy álljak ott, hogy azt se tudom eszik vagy isszák.

A barátnőm összezavarodottan nézett aztán elterelte a témát. 1 óra múlva hazament és otthonról kezdett el írogatni hogy szakít, undorító vagyok és megfenyegetett, hogy elmond mindent a húgomnak erről az egészről.

Most mi a francot csináljak? Nem akarom, hogy tönkrevágja a testvéremmel való kapcsolatom.

A lányoknak semmi baja nem lett, a legtöbb már akkor túl volt 5-10 pasin, némelyiknek abortusza is volt és bikiniben pózoltak instán, ráadásul mattrészegek voltak, totál igénytelenül viselkedtek.

A barátnőmnek miért nem volt legalább annyi gerince, hogy ott a helyszínen közli, amit gondol? Elképzelhető, hogy elmesélte valakinek és befolyásolták, behülyítették? mit tegyek?

2022. jan. 21. 12:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
93%
Ugye ezt csak provokáció? Ennyire hülye nem lehet valaki, hogy komolyan azt gondolja, hogy rendben van, ha kihasznál öntudatuknál nem lévő lányokat, csak azért mert kanos balfék. Ugye?
2022. jan. 21. 16:16
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem értitek, hogy NEM CSINÁLTAM SEMMIT? Gyakorlatilag hozzájuk sem értem. Inkább veletek van a baj, ha valakinek a jóhírét, családi kapcsolatait kellene tönkretenni, és még priuszt is szerezni neki, mert fiatal srácként MEGNÉZEGETETT pár ribit...
2022. jan. 21. 16:20
 23/33 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem úgy nézted meg őket, hogy ébren vannak, és megkérdezed őket? Ja, hogy akkor nemet mondtak volna? Ja, hogy ha józanul, öntudatuknál vannak, akkor nem engedik, akkor miből gondolod, hogy akkor oké, amikor nem tudnak ellenkezni? Ez bűncselekmény. Ennyi. És igenis megérdemled hogy kidudódjon.
2022. jan. 21. 16:26
 24/33 anonim ***** válasza:
92%
Másokat ribizel, miközben te aberrált vagy. Az úgy szép. Ha szerinted semmi rossz nincs abban, amit tettél, akkor miért baj, ha kitudódik? Vagy csak játszod a hülyét, de azért te is érzed, hogy undorító amit csináltál?
2022. jan. 21. 17:30
 25/33 anonim ***** válasza:
90%

Pontosan, ahogy a 24-es mondja. A kérdező azért van beszarva, mert ő is jól tudja, hogy amit tett az vállalhatatlan, és jogosan lesznek rá kiakadva, de magának nem ismeri be, hogy hibázott.

Amúgy meg a kérdés: “ Tényleg ekkora dolog”? A válasz pedig: igen, tényleg. Hidd el a több mint 20 embernek, akik így gondolják, ha már feltetted a kérdést.

2022. jan. 21. 17:34
 26/33 A kérdező kommentje:
Nem azért vállalhatatlan, mert annyira gáz lenne vagy bárkinek ártottam volna, hanem azért mert teljesen elment a feminizmus egy szélsőérték irányába és oda jutott a dolog, hogy a nyugati világ a nők "safe space"-e (ha valaki látta azt a South Park részt, tudja miről beszélek), már szinte az is #metoo ha köszönsz egy kolléganőnek, stb...
2022. jan. 21. 18:20
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
De te nem a kolléganődnek köszöntél, hanem öntudatlan állapotban lévő nőket szagolgattál/ meg isten tudja mit műveltél. Undorító. Nehogy már egy szinten kezeljük ezeket. Tényleg felháborítónak tartod, hogy nem lehet nőket szagolgatni/matatni rajtuk/felhuzigálni a ruhájukat engedély nélkül? Pofám leszakad.
2022. jan. 21. 18:35
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező is az a típus, aki túl jó erre a világra ha jól sejtem.

Nem te döntöd el, kinek mihez van joga. A "ribinek" pont ugyanúgy nincs jogod semmit tenni a testével, mint ahogy olyan nőknek se, akiket szerinted, csak betakargattál volna. Az pedig, hogy a feminizmus szerinted hibás abban, hogy ezt az elidegeníthetetlen jogot megkapták a nők, csak azt mutatja mennyire igaza volt a lánynak, hogy elküldött. Mert persze, most még kedveled, de mi van, ha ő is csak "ribi" lesz? Arról nem is beszélve, hogyha, mondjuk egyszer megerőszakolják. Te lennél az első aki szerint túl rövid volt a szoknyája, vagy biztos incselkedett, úgyhogy még is érdemli. Mert aki "ribi" az így járt.

2022. jan. 21. 19:48
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Minek teszed fel a kérdést, ha nem érdekel masok véleménye és nem látod be, hogy hoppá lehet hibaztam?? Akkor minek kérdést feltenni? Te megkérdeztes, hogy ekkora dolog és kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy IGEN akkora dolog. Akkor minek írtál ki kérdést?
2022. jan. 21. 20:15
 30/33 anonim ***** válasza:
92%

Meg ez is, hogy szerinted ribik, ergo nem ernek annyit, mint egy normalis ember, tehat meg lehet tenni ezt veluk, mert ok nem teljeserteku emberek.

Haver, részeg tinilanyokrol beszelsz...

2022. jan. 21. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!