Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ekkora dolog, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora dolog, hogy ennyi év után tönkre akarja tenni emiatt a testvéremmel való kapcsolatom? Ennyire nem szabad elmondani semmit a nőknek???

Figyelt kérdés

Sziasztok, van (volt) egy barátnőm egy évig.

Szóba kerültek a házibulik, tinikori/egyetemista dolgok. Mondtam, hogy nekem nem volt akkor szociális életem de mivel a szüleim gyakran utaztak el, a húgom sokszor tartott házibulit. Kérdezgetett a barátnőm, hogy részt vettem-e, mit csináltam, volt-e sok csaj. Elmondtam az igazat hogy nem tudtam csajozni mert állandóan visszautasítottak, és a buliban sem vettem részt mert nem volt sosem asztalom ez a részegeskedés. Viszont hogy nekem is jusson valami, amikor fullrészegen, felcsúszott szoknyában vagy fehérneműben aludtak itt a húgom részeg barátnői, akkor előfordult, hogy megszagoltam a harisnyás lábaikat vagy máshol itt-ott, esetleg feljebb hajtottam rajtuk a szoknyát, felsőt. Szerintem nem gáz, nem erőszakoltam meg senkit, nem nyúltam inti, részeikhez soha, csak fiatal voltam és ismerkedtem kicsit a női testtel, hogy ha végre akad nekem valami csaj, akkor ne úgy álljak ott, hogy azt se tudom eszik vagy isszák.

A barátnőm összezavarodottan nézett aztán elterelte a témát. 1 óra múlva hazament és otthonról kezdett el írogatni hogy szakít, undorító vagyok és megfenyegetett, hogy elmond mindent a húgomnak erről az egészről.

Most mi a francot csináljak? Nem akarom, hogy tönkrevágja a testvéremmel való kapcsolatom.

A lányoknak semmi baja nem lett, a legtöbb már akkor túl volt 5-10 pasin, némelyiknek abortusza is volt és bikiniben pózoltak instán, ráadásul mattrészegek voltak, totál igénytelenül viselkedtek.

A barátnőmnek miért nem volt legalább annyi gerince, hogy ott a helyszínen közli, amit gondol? Elképzelhető, hogy elmesélte valakinek és befolyásolták, behülyítették? mit tegyek?

2022. jan. 21. 12:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%
#9 nem azért kell kidobni egy ilyen “embert”, mert sok évvel ezelőtt szinte tinifejjel hülyeséget csinált, hanem hogy visszanézve, elvileg érett felnőttként nem lát ezzel problémát. Ez a legbetegebb az egészben, és tényleg undorító amit tett. Mások beleegyezése nélkül ilyeneket művelni? Simán szexuális bántalmazás. Én se akarnék többet egy légtérben lenni ilyennel.
2022. jan. 21. 13:05
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Jó az igaz.
2022. jan. 21. 13:12
 13/33 anonim ***** válasza:
95%

Najó ez beteg.

Megszagolni??? Ez valami fétis? Öntudatlan embereket? Nemár, ez nagyon is gáz.

Az egy dolog, hogy ki hogyan pózol a neten és kivel szexel. De ezeket aki megtette az önszántából tette, mert meg akarta tenni. Azért pózolt bikiniben, mert Ő pózolni akart, mikor TUDATÁNÁL volt.

Így döntött. De amikor aludt valaki, nem dönthetett arról mi legyen vele. Nézegeted-e vagy sem.

2022. jan. 21. 13:17
 14/33 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanaz fogalmazódott meg bennem, mint a 11-esben. Nem az akkori tett, hanem a mostani megnyilvánulásai, illetve összességében, hogy nem érti miért is baj az, amit tett. Gyerekként nem méred fel a tetteid következményét, de, felnőtt fejjel felismerés, hogy rosszul cselekedtél és nem így meséled el.

Egyszerűen a gondolkodásmód miatt is szakítanék, a háttér történet nélkül is.

2022. jan. 21. 13:19
 15/33 anonim ***** válasza:
94%
Siman azt gondolnam, hogy pszichopata vagy. Megijednek toled. En is szakitottam volna.
2022. jan. 21. 13:28
 16/33 anonim ***** válasza:
94%
Fúj, basszus. Én is dobnálak, ez nagyon kemény.
2022. jan. 21. 13:29
 17/33 anonim ***** válasza:
93%
Uhh bakker, ha még ilyen fétised is van, ezt tényleg tartsd meg magadnak. Amúgy ez is molesztálás kategória. Én is szakítanék.
2022. jan. 21. 14:22
 18/33 A kérdező kommentje:

Nem tudom, miért kell ennyire lehordani. Nem vagytok normálisak. Én a nőket folyamatosan védelmezem az erőszak ellen, undorítóak a feltételezéseitek. Soha nem erőszakolnék nőt, nem is gondoltam rá. Egyszerűen csak égtem már a magánytól belül és nagyon kanos is voltam, és sehogy máshogy nem tudtam megtenni az első lépést. Normális lányokkal soha nem tettem volna amúgy sem, őket inkább betakartam volna extra pléddel.

Nem tettem bennük kárt és ha nem mondja el nekik puszta rosszindulatból senki, nem is tudnak róla, ugyanúgy élik az életüket mintha nem tettem volna semmit. Semmi de semmi de SEMMI hatással nem voltam rájuk.

2022. jan. 21. 15:44
 19/33 anonim ***** válasza:
94%
Ugye tudod, hogy simán feljelenthető vagy? Még saját magad is bevallottad itt ezeket a dolgokat. Ha valaki feljelent akkor a hatóság lenyomozhatja honnan írtad ki a kérdést, és akkor elkapnak...
2022. jan. 21. 15:54
 20/33 anonim ***** válasza:
94%

Akkor is a beleegyezési lehetőséget vetted el tőlük, ami alsó hangon is szexuális zaklatás. A kontrollt a saját testük felett. Mindenkinek elidegeníthetetlen joga van a saját teste felett, hogy azzal mi történik, ki érhet hozzá, kivel kerülnek intim közelségbe. Ezt megsérteni meg nettó parasztság. Normális ember nem tesz ilyet, akkor sem, ha kanos.

Vagy téged az nem zavarna/zavart volna, ha egy kiéhezett meleg pasi csinálja ugyanezt veled a tudtod nélkül?

Undorító aki ilyet művel, de az mégundorítóbb, aki nem látja vele a problémát. Ez így is erőszak, akárhogy mentegeted magad. Az is erőszak, ha nem esik fizikai kár bennük. Mivel hogy nem tárgyak. Emberek, akkor is, ha szerinted r*bancok, attól még ugyanúgy emberek, és megilleti őket az a (minimális) tisztelet, hogy nem sajátítod ki a testüket a tudtuk nélkül. Baromira megérdemelnéd, hogy a tesód is, a családod is, azok a lányok is, a barátaid is, és mindenki a környezetedben megtudja. Nem azért mert egyszer csináltál hülyeséget. Hanem mert nem fogod fel, hogy mennyire nem oké amit tettél.

2022. jan. 21. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!