Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok bosszút az exeteken?
Figyelt kérdés
Ha tegyük fel több nagyon súllyos dolgot is elkövetett ellenetek és végre megtudtatok szabadúlni tőle hogyan állnátok bosszút?
Jöhet minden ötlet, saját történet.
//Én nem állnék bosszút és stb. válaszokat megspórolhatjátok.//
2022. jan. 20. 19:03
1/12 anonim válasza:
Elvinném könyvtárba és együtt olvasnám el vele a Magyar helyesírás szabályai című könyvet.
2/12 anonim válasza:
azzal, hogy nem foglalkozok vele. örülnék hogy végre megszabadultam tőle és tovább lépnék, keresnék új párt. az épp elég bosszantó lehet, ha látja továbbléptem.
3/12 anonim válasza:
Gondoskodnék róla, hogy megtudja, milyen boldog vagyok nélküle. Egy normális embernek ennyi elég. Ha büntetendő dolgot követett el ellenem, akkor viszont feljelenteném, beperelném.
4/12 anonim válasza:
Ha nagyon megalazott volna, akkor megverettetnem, vegigneznem ahogy agyaljak majd a végén odalépnék es lepisilnem a fejet
5/12 anonim válasza:
Nem tudom miért pontoztok le, de nyomjátok csak egészen a nulláig. Nulla alá már úgy sem tudtok lehúzni.
6/12 anonim válasza:
No most már nulla, tudjátok még nyomni ???
8/12 anonim válasza:
En a masodik csunya dolog utan mar tutira szakitottam volna, a bosszu nemtelen, es max tiz, husz, otven ev mulva sem erdekelne, ha banataban felhiv.
9/12 anonim válasza:
Semmit, letiltom mindenhol.
Ha valaki kerdezi tolem vagy felteszi rola. Akkor lehetoleg a legrosszabbat mondom rola, meg ha nem os igaz. Pletykaljanak csak nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!