Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hú hát ezt lehet, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hú hát ezt lehet, hogy nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Nos volt egy barátnőm akivel majd egy évig voltunk egyutt. A kapcsolat első napján elmondta, hogy van valami a méhén ezért nem lehet szex ki tudja meddig. Én bevállaltam a dolgot így is, mert ő érdekelt nem a p.ncija. Kerestünk orvost, igazából én támogattam mindenben de 2honap után volt köztünk testiség is. Ezek a dolgok miatt nagyon közel kerültünk egymáshoz lelkileg.5honapja egy vita közben szakitottam vele, nagyon megbántott. Utána 1 hónappal O keresett engem. Én nagyon haragudtam rá, ezért elhajtottam (trágár szavak nélkül). Az élet úgy hozta, hogy beszélnem kellett vele (egészségügyi dolog miatt,), de mivel le tiltott FB, ezért rairtam emailben és volt egy válasza amivel felszakította a sebeimet. Én megmondom a frankot itthon vergődtem 2 napig mire írtam neki egy emailt "utolsó üzenet" címmel amiben találkozni és beszélgetni hívtam és leírtam őszintén hogy nem kérem hogy válaszoljon, a döntés most rajta áll viszont többet nem keresem/zaklatom. Úgy köszöntem el, hogy ha nem beszélnénk minden jót és remélem megtalálod a boldogságot. Szia (a beceneve ahogy becéztem)

Szerintetek egy mekkora ön tökön rúgás volt ez tőlem? Sajnos vagy nem, de nekem kellenek érzelmek a szexhez szóval azóta nem volt senkim, nem is kerestem. Tényleg úgy érzem, hogy kell valami ami segít végre tovább lépni. Vele álmodom lassan 5-6honapja nyilván én is szerelmes voltam amikor szakítottam.

32/F

2022. jan. 19. 18:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi?
2022. jan. 19. 18:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Mi mi?
2022. jan. 19. 18:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt nem értem. Elküldtétek egymást a búba, aztán most újra össze akarsz jönni vele? Min veszekedtetek? Mi volt az oka a szakításnak?
2022. jan. 19. 18:51
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

"valami a méhén"

Cisztának hívják... biztos nagyon szerethetted, ha ennyire figyeltél rá.

2022. jan. 19. 18:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem küldtük el egymást a búba. Szakítottam vele, keresett mondtam neki hogy nem szeretnék vele beszélni. Most kellett vele beszélnem egészségügyi dolog miatt, és az egyik válaszban volt egy mondat ami feltépte a sebeimet. És eddig nagyon sok munkámba telt, hogy idáig eljussak (tudjak mosolyog I, beszélgetni, újra élni) és most megint majd megszakad a szívem.
2022. jan. 19. 19:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagy szerelem lehetett ha még megbeszélni sem tudtátok ha megbántott.Talán ha megbeszéltétek volna túl tudtál volna lépni a sérelmeden.
2022. jan. 19. 19:02
 7/12 anonim ***** válasza:
17%
Nem csak ciszta lehet a mehében okoska.
2022. jan. 19. 19:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem akartam leírni mi volt a mrhnyakon. Igen tudtam mindent de nem szeretném leírni.
2022. jan. 19. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de most mi a kérdés?
2022. jan. 19. 20:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Az, hogy mekkora hülyeség volt neki írni hogy beszéljünk?
2022. jan. 20. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!