Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak neki?
Figyelt kérdés
1 hónapja szakitottunk békésen, viszont elkezdett hiányozni nagyon..
Véglegesnek tűnő szakítás volt mind ketten kimondtuk hogy legyen vége mert nem visz előre a kapcsolat (nem volt veszekedés, csak egyszerűen nem ment) Viszont tényleg nagyon hiányzik most örülnék neki ha tudnek beszélni vele de félek hogy közömbös lesz
2022. jan. 10. 08:26
1/5 anonim válasza:
Inkább azt bánd meg hogy megteszed, mint azt, hogy nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Kösznöm a válaszod
Szerinted ha csak ugy irok neki hogy szia hogy vagy?
és beszélgetünk mitnha csak ismerősök lennénk az jó?
gondolom nem kéne egyből az irnom neki hogy hianyzol :D
2022. jan. 10. 08:55
3/5 anonim válasza:
Semmi baj nincs azzal, hogy ha érdeklödsz a hogyléte felöl, ez is segít a dolog feldolgozásában.
4/5 anonim válasza:
Lehet elkéstem a válasszal és már azóta dúl a boldogság. De szerintem megírhatod neki hogy hiányzik. Miért ne? Együtt voltatok, ezek után már minek kell ez a játszma?
5/5 A kérdező kommentje:
Írtam neki és össze vészes lett a vége
2022. jan. 12. 01:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!