Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért oldogat fel az exem mindenhol?
Figyelt kérdés
Elhagyott egy másik férfiért akivel meg is csalt. Kértem hogy tiltson le mindenhol, én lelkileg teljesen összeomlottam ettől… sehogyan sem akartam tudni róla. Szerinte gyerekes dolog ez a letiltás, meg simán maradhattunk volna egymás ismerősei is. Hát hogyne, ő megcsinálja a szart az életembe, de még nézegessem ahogy az új faszival posztolgat, meg álljam meg hogy ne írjak neki. Nagynehezen letiltott, de kb. 2 havonta felold… ez legutóbb 3 hete volt, ismét kértem hogy tiltson már le végleg… az a baj hogy ha én tiltom őt, vagyok olyan ostoba hogy feloldom és nézegetem. Pedig ő már egyáltalán nem kíváncsi rám, amikor Viberen is kérleltem hogy válaszoljon hogy miért oldott fel, nem válaszolt semmit csak elolvasta.
Mire jó ez? Miután elhagyott már semmire nem válaszolt, pedig hetekig írogattam neki emaileket is, de semmi, nulla. Minek oldogat fel? Ennyire szarik a kérésemre?
27F 28N
2022. jan. 6. 12:34
1/10 anonim válasza:
A nők brutál mód tudnak bosszúállók lenni. NEm lehet mit kezdeni velük, neveletlen hercegnők.
2022. jan. 6. 12:35
2/10 A kérdező kommentje:
Miért akarna bosszút állni? Sosem csaltam meg, ő csalt meg többedjére, végül el is hagyott.
2022. jan. 6. 12:37
3/10 anonim válasza:
Gondolom hizlalja a máját, hogy így vekengsz utána. Legyél már férfi, legyen már önuralmad és töröld ki a pitsába. Szánalmas még olvasni kívülállóként is, hogy neki könyörögsz, hogy tiltson le, mert különben nézegeted... ember...
2022. jan. 6. 12:50
4/10 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, neked kellene hogy legyen önuralmad...
2022. jan. 6. 12:56
5/10 anonim válasza:
Tiltsd le mindenhol és ne old fel.. jobb lesz ha már úgy érzed hogy benned és benne se lehet semmilyen feszültség akkor beszéljetek ha akartok. Nálunk működött és barátok vagyunk. Nem érzünk semmit egymás Iránt úgy
2022. jan. 6. 13:04
6/10 anonim válasza:
Ember, szedd már össze a tökeidet és tilts le te! Nem neki fáj, nem neki kell megtennie. Felnőtt emberként legyen minimális önuralmad és ne oldogasd meg nézegesd. Nem könnyű, de nem is kell annak lennie.
2022. jan. 6. 13:25
7/10 anonim válasza:
Sz.rd már le! Ő lesz.r téged. Akkor meg mit epekedsz utána?
2022. jan. 6. 13:33
8/10 anonim válasza:
Engen évek múlva oldott fel mindenhol :D pedig rég mással vagyunk mindketten. Nem értem.
2022. jan. 18. 16:35
9/10 anonim válasza:
Én megértelek, bár nő vagyok. Ugyanígy éreztem és ugyanezt kértem.
Okosabb nem leszel ettől a választól, de legalább tudod, hogy nem vagy egyedül.
2022. jan. 18. 21:16
10/10 anonim válasza:
Nem értem amúgy az ilyet. Nekem is van ilyen problémám, hogy hajlamos vagyok nézegetni azoknak az embereknek a képeit meg profilját, akik már nincsenek az életemben, de érzem, hogy mikor válik toxikussá az egész rám nézve, és tudok uralkodni magamon. Próbáld meg, mert így csak magadnak csinálsz rosszat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!