Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szex az exel évek után is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az exel évek után is?

Figyelt kérdés
Napi szinten keres, keressük egymást mint jó haverok. Neki sincs most senki, nekem se. Anno szinte együtt éltünk már. Nem úgy jön, hogy mikor szexelunk, mikor alszunk együtt? Mellesleg egész nap szinte beszélünk mint anno. Én őt 3 éve teljesen le zártam magamban. És ő? O vajon ismét többet érezhet vagy csak együtt alszunk mikor ott vagyok nála, le megyünk enni, beszélgetünk, filmezunk, kutyazunk mint anno. Hasonló helyzetben voltatok már? N29
2022. jan. 5. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Igen.amikor epp nincs senkim van olyan exem, akit hívok, akár szabadidőre akár másra, barmikor ugrik nekem.

És igy telnek az évtizedek. Neha nekem van vki neha neki felesege aztan válás miegyeb.

Állitom még a nyugdijaskorunkban is jelen lesz ha akarom.

2022. jan. 5. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Ja a gyerekeink is egyutt játszanak majd. Ez 100.
2022. jan. 5. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Ez aztán az élet:D Szexkapcsolatokat fel lehet melegíteni. Akkor sem jelenthettél neki többet a lyuknál.
2022. jan. 5. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Sokaknak luk sem jut. Ha jól érzi magát vele, akkor mi a gond? Tudják mit akarnak, megkapják, örülnek. Mi lehet ettől több?
2022. jan. 5. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Te vagy a megszokás. Nyilván megdug, ha úgy alakul!

Minek haverkodtok 3 év után? Nem 19 kislány vagy, hanem 29 éves felnőtt nő, tudnod kellene, hogy mit akarsz, és ez nyilván nem ő, már ha tényleg lezártad.

Az ilyet a második megkeresés után, amikor kiderül, hogy akar valamit ki kell rúgni!

2022. jan. 5. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Azert ex mert valami nem működik kettőtök között!!most meg megint bele ülnél neki !! Hol a tartás !!keress rá másikat
2022. jan. 5. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Légyszíves írj rám üzenetben.
2022. jan. 5. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
43%
Dehogy voltam. Már kapcsolatban sem volt szex. Tönkrement az életem f31
2022. jan. 5. 21:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!