Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lepjek tul az exemen?
Figyelt kérdés
szevasztok már egy Hónapja szakitottam az exxemmel es meg mindig nem tudok rajta túl lépni meg mindig ő minden gondolatom de ez csak akkor van ha egyedul vagyok azóta probalkoztam más lányokkal de valahogy meg mindig az exem irant volzodok mit tegyek hogy ennek vege legyen előre is koszi2022. jan. 5. 03:00
1/7 anonim válasza:
Fagyi és sok csoki. Nálam ez mindig beválik.
2/7 A kérdező kommentje:
hát öhhm.. ok 😂
2022. jan. 5. 03:46
4/7 anonim válasza:
Gyászold meg, tombolj, majd lépj tovább. Önismeret, szociális élet, hobbi, idő segít.
5/7 anonim válasza:
3!
Ott írta hogy próbálkozott más lányokkal is, és nem ment..
🙄
Közhely, meg sablon duma, de majd az idő segít.
Csak légy erős, foglald le magad. Minnel kevesebet légy egyedül.
Hidd el milliószor át ment mindenki ilyenen, és túl éltük. Neked is menni fog.
6/7 anonim válasza:
Ugyan ebbe vagyok benne!
Pontosan egy hónapja szakitott velem
Hát egy ideig jol birtam de most par napja teljesen megborultam
allandona rá gondolok és irni akarok neki mindegy mit csak irjak
guy érzem vége az életemnek remelem ez is csak átmeneti
nekem az segít ha haza megyek a munkából hogy befekszek filmetnézni és közben eszek valamit :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!