Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Túlléptem, újra randzok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlléptem, újra randzok, rendben. De mi van, ha tudom, hogy a következőt nem fogom úgy szeretni, mint az exet?

Figyelt kérdés

Ő szakított velem. Nem azt mondom, hogy ha nincs ló, jó a szamár alapon ismerkedem, aztán lesz valami, hanem hogy tudom előre, még egy olyan emberrel nem fogok tudni találkozni (korábban is volt kapcsolatom, azután tudtam, hogy lesz jobb, könnebb volt a túllépés), mint amilyen ő (volt).

Ettől függetlenül kialakulhat mindenféle szimpátia, nem fogok nemet mondani, leélhetek a következővel egy életet, házasság, gyerek, ami kell, viszont a lelkem mélyén ott lesz, hogy az előző volt az igazi. Mennyire normális ez?

2022. jan. 4. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégsem léptél túl
2022. jan. 4. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Jön valaki és simán elfelejted :D Nem létezik igazi, ő meg pláne nem volt az.
2022. jan. 4. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem igazán... Esetleg ezt elmondtad neki?
2022. jan. 4. 20:39
 4/10 A kérdező kommentje:
3: konkrétan megkértem a kezét is :D tudja rólam hogy mit akarok, így jártam
2022. jan. 4. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha "tudod", hogy nála nem találsz jobbat, akkor még nem vagy túl rajta.

Gondolj bele, az exed nem akar téged, egy másik nő aki téged akar máris jobb, nem?

2022. jan. 4. 21:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, jobb, ezt írtam. Ahogy azt is, hogy leszek is mással, csak úgy érzem, ugyanazt a beszélgetési, érzelmi szintet, egymásra hangolódást nem fogom tudni még egyszer összehozni.
2022. jan. 4. 21:03
 7/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Hidd el: FOGOD TUDNI. :))) Még lehet jobb is lesz... Ki tudja? :))) Oké, valszeg friss neked még a dolog, de ha beleszeretsz valakibe, hidd el, lesznek még ott nagy egymásra hangolódások, meg összhangok. :)))
2022. jan. 5. 01:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a dumát.. Én is mindig azt hittem, hogy nála jobb nem lesz, aztán lám mégis lett 😁

Mindenkinél van szebb, jobb, okosabb, érettebb...

Ha annyira jó lenne neked akkor még együtt lennétek szerintem. Fuggetlenul attól hogy Ő szakított veled.

Az viszont egyértelműen látszik, hogy nem vagy túl rajta. Így inkább szerintem egyenlőre ne ismerkedj!

2022. jan. 5. 07:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

MOST ezt érzed. Majd ha hosszabb idő eltelik, túlleszel rajta és beleszeretsz valakibe, aki tényleg az igazi lesz, nem is fog eszedbe jutni

Tapasztalat.

2022. jan. 5. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Előre nem tudhatsz mindent. Ami jó, fogadd el, ami nem, azt kerüld el.
2022. jan. 6. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!