Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani akartam a vőlegényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akartam a vőlegényemmel, erre kiderül?

Figyelt kérdés

Hogy gyógyíthatatlan beteg. Az anyja imád, ott sírt nekem. Mit tegyek? Hihetetlen, hogy ez most történik.

Milyen érzést váltott ki belőlem? Megsajnáltam, szomorú lettem, dehát ez természezes, hisz valamiért csak eljutottunk idáig. Amikor megtudtam a hírt, hirtelen jobban szerettem, de tudom, hogy pár napja még szakítottam volna és nem ő az igazi. De most mekkora pcsa lennék ha otthagynám.😔

Fogalmam sincs mit tegyek, kérlek adjatok tanácsot.

2022. jan. 2. 21:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Ne húzd, csak rosszabb lesz. Nem fognak sehogy se szeretni ha most vagy később szakítasz.
2022. jan. 2. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

Ha szakítani akartál vele eleve, akkor nem értem miért hezitálsz most...

Talán hirtelen megint beleszerettél, vagy mi? Ez csak sajnálat szerintem.

2022. jan. 2. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem szereted, tehát ne csapd be se őt, se magad.

Szánalomból maradni valakivel pedig nem jó ötlet.

2022. jan. 2. 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Megértenék, ha egy éve lenne hátra. Viszont ha csak mondjuk egy cukorbetegség, ami gyógyíthatatlan, biztos nem maradnék a kapcsolatban
2022. jan. 2. 23:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt azért tudni kellene hogy mi a baja.
2022. jan. 3. 10:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy igazat mondott? A fiamnak egy exe szakításkor azt mondta, hogy rákos. Kedveltem az exét, de mondtam a fiamnak, járjon utána. Ki is derült, hogy kamuzott. Vannak emberek, akik mindent bevetnek szakításkor.
2022. jan. 3. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!