Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok ilyen esetben, ha ismert személy a párotok, nem akarja, hogy bármit tudjanak róla, és ezért nem akar felvállalni? Olyan közösségekben ahol többször is feltűnik, és ahol nem tudja lekoptatni az embereket.. Pedig leakarja
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 10:29
11/19 anonim válasza:
Majd ha összeházasodtok, akkor felvállal. Addig meg ez van.
12/19 anonim válasza:
Sose fogja elvenni, ne viccelj már
Ha egy wellnesbe nem viszi...
14/19 anonim válasza:
Én szakítanék vele. Én nem fogok senki miatt bujkálni, magamat korlátozni és harmadrendű, felvállalhatatlan nőszemélynek érezni magamat. Az egy nonszensz, hogy moziba ne tudjunk elmenni együtt, mert jaj, őnagysága úgy döntött, hogy az már túl veszélyes az imázsára nézve.
15/19 A kérdező kommentje:
igen, pont ezt érzem :(
2022. jan. 2. 21:27
16/19 anonim válasza:
Ja, akkora párod, hogy a nevét se tudod leírni 😂
További jó álmodozást!
17/19 anonim válasza:
Nem lennék benne ilyenben. Elvárom, hogy a párom felvállaljon, tök mindegy, hogy a szomszéd Józsi vagy a Brad Pitt az.
18/19 anonim válasza:
Én őszintén szólva lehet hogy nem bánnam. Egyrészt szeretem ha van magánéletem, másrészt sokszor látpm neten, hogy ismert személyek párját szidják, meg féltékenykednek rájuk, és én ezt egyáltalán nem viselném jól. Az a fontos hogy a barátai és a családja előtt felvállaljon. Ha ez megvan, szerintem nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!