Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám elfogadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfogadni, hogy nálam jobb társat talált az exem?

Figyelt kérdés

A közelmúltban ért véget a kapcsolatunk. Bármennyire is fájdalmas volt, így kellett történnie. Ezt teljes mértékben elfogadtam.

Viszont nem hagy nyugodni a gondolat, hogy időközben neki párkapcsolata lett, de én továbbra is egyedül maradtam.

Pontosabban nem is az bánt, hogy párkapcsolatban van. Békében váltunk el és egy nagyszerű nő. Megérdemli, hogy boldog legyen. Igazából az bánt vagy mardos, hogy egy nálam lényegesen jobb kaliberű férfit talált. Úgy kinézet, mint intelligencia, egzisztencia stb terén is különb mint én.

Próbálom magam fejleszteni és képezni. Nem vagyok lusta ember...Mégis. Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy nekem talán nem lesz többé, olyan barátnőm mint az exem, de ő talált nálam jobbat.

Tudom ez elsőre nagyon önző és gyerekes lehet. Mégis feszít belülről. Ezt hogy lehetne elfogadni, feldolgozni?

2021. dec. 29. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Találj te is jobbat, mint az exed. Az kezdésnek megtenné szerintem.

"Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy nekem talán nem lesz többé, olyan barátnőm mint az exem, de ő talált nálam jobbat."

Ugyan, ő ugyanaz, mint volt. Azt mondtad így kellett történnie, akkor még se volt annyira jó, vagy hozzád illő. Majd találsz jobbat, kitartás.

2021. dec. 29. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Tőlem jobbat biztos nem találna, legfeljebb mást.
2021. dec. 29. 19:49
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Lusta vagy , gondolom nem sok fűszàlat raksz keresztbe , és vàrod a csodàt.

Sok sikert

2021. dec. 29. 20:10
 4/12 A kérdező kommentje:

Olvastad, amit írtam? Fejlesztem magam. Munka mellett. És sportolok is. Igyekszem párkapcsolatot kialakítani...

Mindegy is, ha neked ebből ennyi jött le...

2021. dec. 29. 20:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azok, amiket a másik férfiról írtál, nem jelentik feltétlenül azt, hogy összességében, mindenestül jobb nálad. Nem ismered a gyengeségeit, csak annyit látsz belőle, ami kívülről könnyen megállapítható.

Egyébként is: ízlések és pofonok. És ez nem csak a külsőre igaz. Mindenfajta stílusról, személyiségről, életmódról, szemléletről elmondható, hogy vannak, akiknek bejön és szimpatikus, másokat meg bosszant és irritál. Az a pasi nem biztos hogy jobb nálad (mindenben biztos hogy nem jobb), csak más. Talán jobban illik a volt barátnődhöz, de te ettől még nem vagy rossz, csak ti ketten nem passzoltatok. Hozzád is jobban fog illeni valaki más, remélem megtalálod akit keresel.

2021. dec. 29. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

O bazz bocs , lusta embert olvastam

És nem vagyok lusta embert írtál

2021. dec. 29. 20:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Semmi gond :) Értékelem, hogy elnézést kértél! Ritka dolog manapság.
2021. dec. 29. 21:00
 8/12 A kérdező kommentje:

5/7

Köszönöm szépen!

2021. dec. 29. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nézz a jövőbe ne azt nézd mit nem tudsz , hanem amit tudsz
2021. dec. 29. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy jobb ő hidd el. És velem is volt ilyen hogy azt hittem jobbat talált az exem stb. Aztán évek után is felkeres, hogy hiányzom, a volt barátnő miket csinált a háta mögött, mennyire nem fogadta el, milyen is volt valójában stb.

Hiányolnak mert egyedi vagyok szerintük, a humorom szeretik, ahogy állok a dolgokhoz és nagyon tudok szeretni, feltétel nélkül. Tehát lehet külsőre jobb volt az ex de nem ugyanolyan.

És olyan hogy jobb, igazából nincs(ugye minden szubjektív). Csak másabb. Az meg már nem rajtad áll ő melyiket preferálja.

Intelligens, kedves embernek tűnsz aki ad magára. Hidd el lesz sikered más nőknél is és azért aki vagy. Amilyen a jellemed. És lehet majd ő is ezt fogja gondolni évek múlva, hogy akit találtál jobb nála, szebb, formásabb, biztos jobban is főz, intellektuálisan jobban passzol hozzad stb. De ezeknek a gondolatoknak nincs valóságalapja általában. Szóval fel a fejjel, mindenki egyedi és utánozhatatlan ahogy te is. Lesz olyan majd aki tudja ezt értékelni és neki te leszel a világ legcsodásabb-legbelevalóbb csodakanja.

2021. dec. 29. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!