Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek az exemmel szakítás után?
Figyelt kérdés
Nem régen történt életem első szakítása. Nem volt semmi drámai benne. Egy közel 3 éves kapcsolat ért véget, mert szimplán kihűlt, és egymás mert más irányokba változtunk ezidő alatt és nem együtt. Eltávolodtunk egymástól.
Hogy hogyan viselkedjek az exem közelében? Tanácstalan vagyok. Nem maradt harag, de úgy érzem, mintha egy ismeretlen személy lenne már, így automatikus viselkedésként az jön elő mikor találkozok vele, minta mindig is ismeretlenek lettünk volna. Magázom, nem érdeklődök hogyléte felől. Ő is hasonlóképpen kirekesztő, és nem vesz rólam tudomást.
Amiatt a helyzet érdekes, hogy még most is ugyanabban a szociális közegben mozgunk mind a ketten, és nap mint nap találkozunk.
2021. dec. 16. 17:47
2/5 anonim válasza:
A magázódást hagyd. Alapszabály, hogy akit valaha is tegeztél, azt soha többé nem magázhatod. Amúgy nem kell semmit csinálni vele, köszönj neki, mert azt azért illik, de nem kell modoroskodni azzal, hogy kötelező tiszteletköröket tesztek. Ha van mondanivalód számára, úgyis mondod, nem kell hozzá a hogyléte felől érdeklődni.
3/5 árokpart válasza:
Magázod Úristen!! Végigaludtad az elmúlt 100 évet? 2021-et írunk nem 1921-et. Ébresztő!
4/5 anonim válasza:
Nem kell magáznod, az rettentő gáz, de viselkedj vele semlegesként.
5/5 A kérdező kommentje:
Illedelmesnek tanított nagymamám, és őt is így oktatták otthon. Itt felénk a magázás módi. Nem múlt századiak vagyunk, én 23 ő meg 25 éves.
2021. dec. 17. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!