Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy kapcsolat függő vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

Az eddigi életem során sok alkalmi partnerem volt, mert soha egyetlen nő nem tudta megmozgatni a fantáziám olyannyira, hogy beleszeressek és párkapcsolatba lépjünk. (Valamint az adott élethelyzetem sem engedte meg, hogy egy párkapcsolatot tartsak fent mivel élsportoltam, de nem is problémáztam ezen) Na most fontos tudni rólam, hogy imádom az ismerkedés azon szakaszát amikor be kell “”cserkészni”” a nőt puhítani kell udvarolni stb és sokszor azért megy el a kedvem az a mai nőktől (tisztelet a kivételnek) mert kb tálcán kínálják magukat az első két szép szó után. 3 évvel ezelőtt megismertem egy lányt az egyetemen. Látszódott rajta, hogy tetszem neki, de mindig ignorált. Aztán elkezdtünk talizni, csipkelődtünk egymással stb. A folyamatos huzavona eredménye az lett, hogy beleszerettem. Nagy szerelem volt, viszont sajnos úgy adódott, hogy fél éve külön váltak útjaink. Nem hűtlenség miatt szimplán az azonos személyiségi jegyekből adódóan sok volt a vita és az ellentétes munkarend miatt heti egyre redukálódott a találkozások száma (több tali pedig kivitelezhetetlen volt). Na most megbeszéltük hogy ő jobbra én balra, viszont sem ő, sem pedig én nem nyitottam más felé azóta. Ő a vállalkozásába öli minden idejét és energiáját (kicsit ilyen karrier fókuszú lett pedig korábban totál a család volt fókuszban) én pedig szintén a vállalkozásommal töltöm minden időmet. Na most a sors fintora, hogy hiába kötöm le magam bármivel (edzés, mégtöbb pénzkereseti lehetőség kiaknázása, túlórázás, buli, barátok stb) egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Hiányzik és vele akarok lenni. A szakítást követően próbáltam vele megbeszélni, de arra hivatkozott hogy az adott élethelyzetünkben ez a kapcsolat halott és kivitelezhetetlen ami való igaz, viszont fél év elteltével sem tudok túllendülni rajta. Hónapok óta nem beszéltünk mert tiszteletben tartom a döntésünket , viszont nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá. Ez kapcsolat függőség? Vagy miért nem tudok tovább lépni? Elhiszem hogy első nagy szerelmem, de ez így nagyon nem lesz oké. Mit tanácsolnátok a továbblépésre?

24F

#Tullendules
2021. dec. 13. 01:16
 1/2 anonim ***** válasza:
86%

Majdnem mindenkinek adódik ilyen beteljesületlen szerelme. A volt barátnőd ezen már túltette magát. Ha két ember akarja, kivéve, ha az egyik kivándorol, akkor összehangolható az élet.

Ő ezt nem akarja.

Ez nem kapcsolatfüggőség, hanem reménytelen szerelem. Mégis csak nyitni kell kifelé, mert ha nem is most, 1-2 év és megtalálod az igazit. Mert az igazi az, akivel kölcsönös a mindenek felett való ragaszkodás.

Fel a fejjel!

Az emberek milliárdjai átestek már ezen, mint a kanyarón. 🙂👍

2021. dec. 13. 01:49
 2/2 anonim ***** válasza:

A kapcsolatot függőség, amikor ész nélkül akárkivel is jársz, csak azért, hogy legyen valakid, ez rád nem igaz

Te reménytelenül szerelmes vagy egy nőbe. Én is azt gondolom, hogy ebből nem lesz semmi sem.

Szakításkor vagy reménytelen szerelem nekem az segít, ha listázom, hogy miért is nem működött a dolog. Ha ezeket tudom, akkor utána már nem azon angyalok állandóan, hogy milyen jó lenne vele. Aztán idő, rengeteg idő. Végleg le kell zárni magadban, az pedig sok-sok idő. Nekem volt, hogy egy két hónapos kapcsolatot tartott fél évig lezárni, de olyan is, hogy egy éveset tartott fél évig lezárni. Erre nincs semmilyen szabály sem. Nekem általában az is része a folyamatnak, hogy lefekszem 1-2 pasival (nő vagyok). Továbbá az is segít, ha nem beszélek azzal, aki miatt szomorú vagyok, nincs értelme

2021. dec. 13. 05:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!