Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miről akarhat beszélgetni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről akarhat beszélgetni? Miért akar beszélni velem?

Figyelt kérdés
Két hete szakított velem a barátom. Mivel kollégák vagyunk, ritkán, de össze futunk. Én kerültem, de ma hiába, mert megvárt. Köszönt és kérte hogy beszélgessünk. Én nem akartam, mert úgy érzem nincs Miről miután kitett. Mikor visszakerdeztem h mégis miről, azt mondta h akar az időjárásról. Mégis mit szeretne? Jóban lenni velem, esetleg megbánta? Én a mai napig nagyon szeretem… de nagyon tanácstalan vagyok…
2021. dec. 9. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha nem beszélsz vele, nem fogod megtudni, hogy mit akar.
2021. dec. 9. 18:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem, de még ettől a pár mondattól is sírva fakadtam….. ott is hagytam. Mondtam neki h örülök h p ilyen könnyen túl van rajta.
2021. dec. 9. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Na vajon, miről akarhat beszélgetni? :) Az időjárásról, persze. :D

Én férfiként soha nem engedtem vissza semmilyen szinten exet az életembe. Aminek vége lett, okkal lett vége, ha akartam, ha nem.

Nem tudom javasolni, hogy engedd közel magadhoz. Főleg, ha ő rakott ki.

2021. dec. 9. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló történt nálunk is, szakított velem a barátom, mégis utána ő keresett meg. A mi esetünkben kiderült, hogy megbánta az egészet és szeretné megpróbálni újra.
2021. dec. 9. 18:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat. Most már meg kiváncsibb Vagyok. :)
2021. dec. 9. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Volt rá oka?

Ő azt csinál veled amit akar!

2021. dec. 9. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
legyen már önbecsülésed!!!
2021. dec. 9. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Kíváncsi legyél, de engedékeny ne!

Látod, milyen könnyen kevert, megteszi megint, ha lát esélyt valahol.

ADDIG kellesz, max.

2021. dec. 9. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem jöttek be a számításai és most egy ideig még jó lennél. Ha valaki egyszer kidob, ne fogadd vissza, ha jót akarsz magadnak.
2021. dec. 10. 06:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Így lesz. Koszonom!
2021. dec. 10. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!