Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért kezdett el az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdett el az exem lájkolni meg a történeteimet nézni 1 év után?

Figyelt kérdés

Barátom van már azóta, és nem is akarnék tőle semmit már, főleg azok után nem, hogy 2 hónap után egyszerűen csak felszívódott, és soha többé nem válaszolt az üzeneteimre, meg sem nézte őket. Törölni viszont nem törölt.

Az utóbbi időben kezdte el ezt csinálni, írni nem írt.

Én annyira nem értem, hogy mi játszódhat le az ilyen emberek fejében. Ő akarta ezt, és ő tűnt el örökre. Miért csinálják ezt sokan (mert nem ő az egyedüli)?

Szexet biztos nem akar vagy ilyesmi, mert szakítás után pár hónappal kiment külföldre.

2021. dec. 4. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nem akar szexet? Belelátsz a fejébe? Nyilván hazalátogat azért néha-néha, akkor jó lehetsz egy ürítésre akár.

Szerintem ne pörögj ezen és tiltsd le. Nyilván birizgálja a fantáziádat, hogy lájkolgat (ne tagadd, különben már letiltottad volna a fenébe), de ezzel csak magadnak és a jelenlegi kapcsolatodnak ártasz.

2021. dec. 4. 12:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Azért nem tiltottam le amúgy, mert nem haragszom már rá, posztolni se szokott, teljesen semleges.

Alapból külföldi, csak itt tanult.

2021. dec. 4. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem felesleges zaj lenne egy ex, akiben annyi gerinc nem volt, hogy férfiasan szakítson velem, de te tudod.
2021. dec. 4. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Direkt csinálja, unatkozik/épp nincs senkije és adja neked a jeleket magáról, talán szexet remél de ha nem is, akkor is jól esik az egójának hogy újra rajta pörögsz, mert ezzel a lájkolgatással csak ezt akarta elérni, hogy jusson eszedbe ő és ezen törd a fejed hogy miért csinálja ezt.

Velem is csináltak hasonlót, eltűntek aztán újra felbukkantak mert az ilyen típusnak, akik így felszívódnak ez a szórakozás.

2021. dec. 4. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem.jott össze neki valaki vagy szakitott. Es most nincs lo.
2021. dec. 4. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Visszavágyódik.
2021. dec. 5. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!