Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mikor fogom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mikor fogom újra randiképesnek érezni magam?

Figyelt kérdés

Mikor jön el az az idő, amikor már nem őt fogom keresni a másikban? Amikor már nem lesz lelkiismeretfurdalasom az ismerkedés miatt?

A kapcsolatról nagyvonalakban:

4 eves kapcsolat volt, ő szakított velem, mert nem egyezett a jövőképünk. Alapvetően nagyon szenvedélyes kapcsolatunk volt, nem voltak problémák, derült égből villámcsapás volt a szakítás számomra. Azóta egyszer-kétszer beszéltünk, leírtuk még, ami bennünk maradt. Megosztotta velem, hogy ő is szenved, nagyon nehéz neki a helyzet, de így döntött, fogadjam el. Én pedig igyekszem elfogadni, de Nagyon nehéz.. 1 hónapja történt a szakítás, azóta valamennyire összekapartam magam, és mivel gyorsan terjednek a hírek, sokan felkerestek.. Emiatt pedig nagyon lelkiismeretfurdalasom van, mert van, akivel (nem idegen) beszélgetek, és folyton arra gondolok közben, hogy Ő mit szólna ehhez, reménykedek, hogy ez csak egy teszt nála, hogy mennyire maradok ezek után is hűséges hozzá, de az is megfordul a fejemben, hogy miért lenne ez gond, hisz ő szakított velem..

Aki átment hasonló szituáción, írnátok légyszi akár privátban is, hogy ti mit gondoltok erről? Hagyjam még a beszélgetéseket, ismerkedést, és várjam meg, míg nem kötődök már Hozzá? Egyáltalán mikor érezhetem újra úgy, hogy igen, tudnék szeretni újra bizalommal?

26N

2021. dec. 4. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Változó.

Van aki már másnap mert rájön, hogy tök felesleges pityeregni, meg hisztizni meg búslakodni mert semmi értelme és csak az idejét pazarolja.

De van aki hetek, hónapok, sőt vannak olyan szerencsétlenek akik évekkel később

2021. dec. 4. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt az a jövőkép ami miatt hirtelen másnapra szakitani kellett?
2021. dec. 4. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasonló helyzetben voltam. Nekem évekbe telt túltenni magam rajta, hiszen úgy váltunk el, hogy még szerettük egymást, de nálunk is a közös jövőkép hiánya döntött. Egy év után kezdtem ismerkedni, de akkor még egyáltalán nem álltam készen. Három év után kezdtem el nyitni, de közben építgettem a saját életem, új baráti köröm alakult ki, szóval nem voltam magányos addig sem.
2021. dec. 4. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem biztosan nem tesztel téged.

Tuti, így idő. Adj magadnak. Szerintem legalább fél év is eltelhet, mire randiképes leszel, és ez nem probléma. Először nyugodj meg, teljen egy kis idő, self care, ilyesmi. Sajnálom nagyon, ami történt, remélem, hogy sikerül túltenni magad rajta

2021. dec. 4. 11:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

#2 Máshogy képzeljük el a boldog életet. Én már családon, gyerkőcön, saját otthonon töröm a fejem, ő pedig utazgatásra vágyik még, saját család, gyerek még tervben sincs neki.

2021. dec. 4. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amint abbahagyod magad hibáztatását (legalább is a szövegből ez jött le ) Ha észre veszed az értékeidet (amik többek közt elmondásod szerint család gyerek stb vagyis érett gondolkozás) akkor megtalálod majd a magadhoz illőt :) nekem is sokáig tartott anno az első nagyobb valós szerelem után ahol hasonló kép jártam 25/f
2021. dec. 4. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Amíg nem találkozol azzal, aki úgy felkelti az érdeklődésedet.
2021. dec. 5. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!