Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Menthetetlen ez a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menthetetlen ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Ovis kérdés tudom meg ilyenek de most ne ezzel bántsatok légyszi.

De ha szétmentünk a barátommal és ő teszi ki a képeket, sztorizgat akkor ezzel azt mutatja h örül h megszabadult tőlem? Én hagytam ott, mert volt oka, távkapcs volt nem is láttam nagyon max 4* egy év alatt.

Nekem nincs kint képem, minden priváton van.

Nem vagyok egy huuu de jó nő h ha kirakom a képem majd könyörögni fog. Csak mindenki mondja h tegyek már ki képet

#kapcsolat #Jobb neki nélkülem #Nekem fáj
2021. nov. 29. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
1300 km távolságból nem lehet kapcsolatot fenntartani.
2021. nov. 29. 16:11
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Tulajdonképpen minden kérdésedet megválaszoltad magadnak, amit meg nem, az kb. lényegtelen, és eleve érthetetlenül van megfogalmazva.

Szakítottatok, mert rossz volt, - kérdezed, hogy meg lehet-e menteni, de meg is válaszolod, hogy nem akarod.

Képek így, meg úgy... Mia franc?!

Hogy ő mit gondol, hogy dolgozza fel, mit lép, szakítás után már semmi közöd hozzá, hacsak nem vagy érintett benne pl. kibeszél nyilvánosan, képet tesz ki rólad...

De hogy ő magáról képet tesz ki közösségi médián...

Kapcsold le a követését, és kész.

2021. nov. 29. 16:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen jogos, csak fáj hogy hazudott ennyi
2021. nov. 29. 16:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13-as Miben hazudott?

Tudomásul vette, hogy vége. Nem hiszem, hogy ígért olyat, hogy innentől kezdve megszűnik létezni, ha neked ez segítene tiltsd le. Finoman jelezném, ha eddig nem posztolt, nem voltak sztorik, akkor most ez neked szól, hogy odaszúrjon, hogy nélküled is van élet.

2021. nov. 29. 17:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Könnyebb lenne elengedned, ha nem nézegetnéd a közösségi profiljait. Ha nem így teszel, azzal csak a szívedet fájdítod, de változtani a dolgokon úgysem tudsz.
2021. nov. 29. 17:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Tudom, igazatok van :( mindenki pótolható főleg én. Nagyon kívül nincs senkim, egyedül vagyok és fáj h már ő sincs mêg ennyire se bocsánat h kiírtam tudom gyerekes hulyeség volt
2021. nov. 29. 18:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gyerekes, nagyon is normális és emberi. Kívánom, hogy minél előbb túljuss ezen a nehéz időszakon.
2021. nov. 29. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!