Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már bosszúálló párod?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már bosszúálló párod? Szakítás után miket csinált ellened?

Figyelt kérdés
Tudtál ellene hatékonyan védekezni?

2021. nov. 27. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Volt, igen. Szakítás után privát fotókat küldözgetett az új partneremnek és annak családjának, plusz zaklatott üzenetekben. Nem volt más lehetőségem, feljelentettem.
2021. nov. 27. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Igen.igen.

Az egyetlen szerencsém hogy intelligens emberekkel jártam akiknek a bosszuja is intelligens. Igy azt ki tudtam es kitudom vedeni.

De a pl.lakásfelgyújtogatós vagy féltékenységből agressziv embereket szerintem nem tudnám kivédeni.

2021. nov. 27. 20:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Intelligens bosszú? Pl.
2021. nov. 27. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

Az a baj hogy tul személyes és simán magára ismerne ha olvassa.

Ezért közhelyekkel írom csak

Pl hatalommal befolyással való visszaélés, a másik ellehetetlenítése, visszaélés magán jellegű információkkal, a másik új partnerének zaklatása hogy az "elriadjon" a kapcsolatok felhasználásával, pszichikai ráhatások terror stb

2021. nov. 27. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
*Minden olyasmi ami mégcsak fel se jelenthető. Minden határon belül van.
2021. nov. 27. 20:55
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Illetve legális. Nem tudnak a hatóságok sem tenni semmit.

Csak épp én is intelligens vagyok es gyakorta vagyok egy lépéssel előrebb mint a "támadó".

2021. nov. 27. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

Meg ugye ismerem az exeimet mint a tenyeremet.

Bocsi hogy külön irtam.

2021. nov. 27. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy évig írogatott még, meg hívogatott. Úgy tűnt, elfelejtette, hogy anno ő dobott ki. Mintha mi se történt volna, elhívott a lànya ballagására, nagynénje temetésére, stb. Amikor a jelen párommal elmentünk hozzá, elhozni az elipszistrénert, amit kaptam tőle, beivitàlt magához, és meg voklt sértődve, hogy nem ültümk össze hármasban. Ki is akart rúgatni. Most már mindenhol tiltva can.
2021. nov. 27. 20:59
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
Igen. Befolyásos rendőrtiszt volt, rágalmazott engem bíróság előtt.
2021. nov. 27. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

4#

"Intelligens bosszú"

Basz@rok...

ezek egyesével leírva is kb ilyen btk. (Nem az elte, hanem a büntető) jellegű dolgok.

2021. nov. 28. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!