Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mikor jön el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mikor jön el a gyászfolyamat elfogadás, belenyugvás része?

Figyelt kérdés

Tudom, sok mindentől függ, de tapasztalatokat írnátok légyszi?

Nem arra az állapotra gondolok, amikor már frissen, üdén érzed magad, új emberként, hanem arra, amikor úgymond a lelked még darabokban, de már nem fáj annyira. Amikor már nem akarod minden éjszaka telesírni a párnát, amikor már nem akarsz neki minden percben írni, stb.

Köszönöm a válaszokat!

2021. nov. 26. 17:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egyeztek a jövőbeli terveitek, akkor csak érdemes belátni, hogy igaza volt! 26 éves vagy, nem 10 évet tettél bele. Hidd el, hamar túljutsz rajta, ha belátod, hogy eddig is egy helyben toporogtál.
2021. nov. 26. 18:13
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, végülis igazad van!

2021. nov. 26. 18:31
 13/14 anonim ***** válasza:
soha.
2021. nov. 27. 08:37
 14/14 Nancy666 ***** válasza:

Szia!

Én pont ugyanezen megyek keresztül.Szombaton lesz 2 hete, hogy a férjem elhagyott.Éreztem rajta, hogy nem akar már részese lenni ennek az egésznek, hagytam csendben menni.Nagyon sokat sírtam,eközben sokan mondták, hogy hagyjam elmenni,de írjak,ne keressem.Nekem ezidő alatt, elég durván odavágott a gondolat,hogy állandóan face-zik,miközben amíg velem volt,a sok munkára hivatkozva nem is írt.Szerintem van valakije.

Tegnap este döntöttem el magamban, hogy nem érdekel.Jobbat érdemlek nála,annál aki elhagy másért (tagadja) vagy esténként inkább kiveri a farkát mint a megoldáson gondolkodna.Ez veszett szánalmas.Akkor minek bánkódjak?Alig várom, hogy valaki újra meghódítson.Tanultam ebből sokat,pedig több mint 3 év van mögöttünk.Nagyon sajnálom a te helyzeted.Tudom mekkora pokol.De nézz tükörbe és lásd meg végre,te aki könnyet ejtesz miatta és ő aki ki tudja kivel mit csinál,TE SOKKAL TÖBBET ÉRSZ! Ne add fel kérlek ♡

Kitartást!

25/N

2021. dec. 1. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!