Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mikor jön el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mikor jön el a gyászfolyamat elfogadás, belenyugvás része?

Figyelt kérdés

Tudom, sok mindentől függ, de tapasztalatokat írnátok légyszi?

Nem arra az állapotra gondolok, amikor már frissen, üdén érzed magad, új emberként, hanem arra, amikor úgymond a lelked még darabokban, de már nem fáj annyira. Amikor már nem akarod minden éjszaka telesírni a párnát, amikor már nem akarsz neki minden percben írni, stb.

Köszönöm a válaszokat!

2021. nov. 26. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3 hónap után kezdtem jobban lenni.
2021. nov. 26. 17:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Változó. A tested és az agyad függvénye. Régen sokáig tartott, mostanában már nem.
2021. nov. 26. 17:21
 3/14 anonim ***** válasza:
35%

Mennyi idősek vagytok, együtt töltött idő, ki szakított, miért? 1 perctől 100 évig bármi lehet.

Az újrakezdésben ki/mi segít? Ha el tudod foglalni magad, akkor nem rajta fogsz gondolkodni!

2021. nov. 26. 17:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem altalaban csak akkor szokott mikor ujra találkozunk es ugy "megcsap" az a hatalmas ridegsége közömbössége, hogy tényleg ő már egy teljesen "idegen".

Gyakorta ez még kapcsolaton belül jön el nekem mondjuk.

Ha meglátom a másikban azt hogy el van tolem teljesen "idegenedve", akkortol nekem már az égvilágon semmi közléskényszerem nem lesz felé. És érdekes de kezdem utálni..

2021. nov. 26. 17:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél máshogy van....van aki képes túllépni és elfogadni pár hét után is.

Mert úgy gondolja, hogy teljesen felesleges időpocsékolás azzal nyűglődni.

2021. nov. 26. 17:34
 6/14 A kérdező kommentje:

Én 26 (N), ő 28 éves. 3 évig voltunk együtt, ő szakított velem, mert nem egyeztek a jövőbeli terveink.

Az ujrakezdesben eddig a barátok segítettek, de amióta dolgozok, azóta elkopott a baráti kör, mindenkinek lett családja menet közben, es igy nagyon nagyon ritkán találkozunk. Hobbim van, de az is rá emlékeztet, szóval egyelőre azt sem tudom folytatni..

2021. nov. 26. 17:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Az első komoly kapcsolatom után fél év sem volt elég feldolgozni. A második egy bő hónapja ért véget és már érzem, hogy jobban kezelem. Még mindig gyengéd érzéseim vannak iránta, de most nem hagyom úgy szétesni magamat. Még 2-3 hónap biztos kelleni fog, hogy jól legyek.

A legjobbakat kívánom!

2021. nov. 26. 17:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Aztán vigyázz nehogy átmenjen hisztibe.

el kell dönteni, hogy kezdesz magaddal valamit és tovább lépsz, vagy inkább brühühü lesz hónapokon át.

Elfoglaltságokat kell találnod.

2021. nov. 26. 17:56
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó, nem terveztem átmenni hisztibe. 😄

2021. nov. 26. 17:59
 10/14 A kérdező kommentje:

Én is kívánom neked a legjobbakat!

2021. nov. 26. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!