Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Árthat nekem az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Árthat nekem az exem?

Figyelt kérdés

31 éves nagyon impulzív férfiról van szó. Éppenséggel tudna nekem keresztbe tenni ha nagyon akarna. Én szakítottam de azért mert a végletekig gyötört, minden energiám elszívta, fuldoklottam mellette, borzalmas volt. Azóta le is tiltottam a számát, mert hívogatott.

Ilyen esetben árthat nekem?

2021. nov. 18. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, ha akarna. Hogyan?

Amúgy, ennyiből én is árthatnék neked, de az már kimerítené a zaklatás, stb. tényét, ezért inkább nem. :) Szóval, a kérdés az, hogyan tud neked ártani?

2021. nov. 18. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy árthat. Minden percben, amikor az utcán mész, azzal a tudattal mész, hogy bármikor áthajthat rajtad valaki egy kocsival.

Sokkal könyebb lenne válaszolni, hogyha értenénk, hogy milyen természetű fenyegetettséget érzel.

2021. nov. 19. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Huhúúúú. Nekem már ártott exem haragból szakítás után.

Leírta az összes barátnőmnek hogy én miket mondtam róluk ha esetleg volt negatív, de persze nagyon megcsavarta...

A szüleimnek is írt, hogy mikor tiltottak tőle, akkor mikor volt velem.

A pasi aki szerinte udvarolt nekem, had ne mondjam ki milyen képeket küldött neki rólam... Nem is értettem.

Az ő előtti exemnek is írt valami hülyeséget (rá mindig féltékeny volt).

De ami a legnagyobb pofon volt, hogy az akkori munkahelyem főnökének is írt, hogy amúgy én mennyire utálok ott dolgozni, sokszor nem is voltam beteg, csak kitaláltam, meg ilyenek...

Hát így utólag megkérdőjelezem, hogy tisztaelméjű volt-e, de "mentségére" szóljon, hogy tényleg számára elég fájdalmas lett a vége, beismerem nagyon megbántottam... Mondhatnám, hogy megérdemeltem, de nem ez a kérdés, hanem, hogy tud-e ártani, nekem ártott ezzel :D

2021. nov. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!