Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit szólnátok, ha a friss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a friss exetek nekiállna mellettetek tinderezni, miközben még nálatok lakik?

Figyelt kérdés

Igen, én tehetek róla, nem csaltam meg, de beleszerettem egy másik nőbe. Valószínűleg már rég nem szerettem úgy, csak most realizálódott az egész.

Leültünk, elmondtam neki. Teljesen kulturált keretek között zajlott az egész szakítás. Természetesen adtam neki időt, hogy, amíg nem talál magának lakhatást, addig nálam lakhat, mert miért is ne. (nem akar visszaköltözni a szüleihez)

Aztán előállt pár nappal ezelőtt a következővel. Neki ez az egész rettenetesen fáj, nem bírja, és valamivel el kell terelnie a figyelmét - így hát regisztrált a tinderre. Mondanom sem kell, az első másodperctől kezdve imádta (először próbálta), vagy 100+ like az első napon, stb.

Az első 12 órában matchelt is egy helyes sráccal, akivel azóta is andalognak, és teszik egymásnak a szépet. Nálam. Mellettem. A kanapémon. Az ágyamban. Nem, nem az anyagi részén vagyok fennakadva.

És igen, hiába én kezdeményeztem a szakítást, azért erősen megvisel érzelmileg, hogy ilyen gyorsan, és könnyen lecserélhető vagyok. Ezt elviselem, ez a legkevesebb. Az viszont rettenetesen zavar, hogy minden este a kuncogását és a somolygását kell néznem.

Vajon miért teszi ezt? Részemről kínosan ügyelek rá, hogy, amikor hazaérkezik, lehetőleg minél jobban korlátozzam a beszélgetéseimet az új hölggyel - tekintettel arra, hogy minél kevésbé viselje meg az átmeneti időszak.

Én mégis miért kapom ezt? Amúgy is megviselt a szakítás, miért kell minden este, az idegtől remegve, összeszűkült gyomorral másik szobát keresnem a saját lakásomban, hogy ne kelljen szembesülnöm velük?

Mit tegyek? Nem akarok kicsinyes lenni, és haraggal elválni, de azt fontolgatom, hogy kirúgom a hóra. Nem bírom. Ti voltatok hasonló helyzetben?

Köszi

2021. nov. 17. 18:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
83%

Hát akkor viszont nem nagyon értem mi a bajod.

Azon kívül hogy már nem kéne hogy a nő ott lakjon, ha tisztességes lennél az új barátnőddel. Ez nálam szakítóok lenne az új helyében. Ha tudnám, hogy ennyire szomorkodsz az exed miatt, akkor pláne.

2021. nov. 17. 19:30
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, mióta voltatok együtt? Nem lehet hogy csak valami fellángolás az új iránt részedről? Gyakoribb az mint hinnéd. Aztán nem feltétlenül azonnal a szakítás a megoldás. Mint ahogy látszik az esetedben, nem totál közömbös számodra az "ex". Lehet hogy csak ellaposodott a kapcsolat? Aztán jött egy új, akivel közelebb kerültél mint kellett volna, ami osszezavart érzelmileg. Amúgy nem tudom, csak felvázoltam. Hogy van ilyen is. Az életben nagyon sok kísértés lehet, csak rajtunk múlik hogyan kezeljük.
2021. nov. 17. 19:38
 23/39 A kérdező kommentje:

Ez volt a 9. évünk.

Persze, akadnak kísértések, de ilyen heves fellángolásom az együtt töltött évek alatt még nem volt. Hetekig próbáltam elnyomni, aztán eljött a pont, amikor úgy éreztem, hogy ez már nem korrekt és fair a párommal szemben. Ettől függetlenül tisztelem, és szeretem. Csak nem úgy. Illetve, tudja a halál, teljesen össze vagyok most zavarodva

2021. nov. 17. 19:49
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ha nem jön fel senki, akkor ez van. Akkor én is úgy gondolom, hogy semmi közöd hozzá, és igen, ahogy te le tudtad cserélni, ő is le tud cserélni. Természetes, ez van. Költözzetek szét mihamarabb.

(18-as voltam)

2021. nov. 17. 19:51
 25/39 anonim ***** válasza:
89%
Téged viselt meg, hogy könnyen cserélhető vagy, amikor te dobtad ki? Mégis ki a jó magasságosnak képzeled magad? :D :D :D
2021. nov. 17. 19:57
 26/39 A kérdező kommentje:
Egy seggfej vagyok, kavargó érzésekkel. Senkinek sem kötöm az orrára, csak itt picsogok. Ennyi jusson már nekem :D
2021. nov. 17. 20:00
 27/39 anonim ***** válasza:
64%

"Azon kívül hogy már nem kéne hogy a nő ott lakjon, ha tisztességes lennél az új barátnőddel."

Mindhzk,ha tisztességes lenne a lány, nem teszi a szépet a kérdezőnek, vagy nem "jön össze vele" amíg nála lakik a korábbi párja, akivel melegváltásban vannak. Én már eleve bele se mentem volna egy ennyire zűrös helyzetbe. Ha meg bele ment, szerintem már nem panaszkodhat arra, mi tisztességes és mi nem.

Persze ez egy kitérő volt, nem ez a téma.

Kérdező, a lényeget előttem leírták. Annyit tennék hozzá, hogy meg kéne beszélni egy határidőt amíg a volt párod kiköltözik, ha nem is dátumra pontosan, de kb. Hogy mindenkinek tiszta legyen a helyzet.

2021. nov. 17. 20:27
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
22-es vagyok. Jól sejtettem hogy sok év van mögöttetek. Nyilván az "új seprű jól seper", lehet ismered a mondást. Ez természetes, hogy 9 év után nem azt érzi az ember mint az elején. És általában ez is mindig borítékolható, míg fel nem bukkan egy potenciális jelölt, addig nem tűnik fel hogy baj van a kapcsolattal, ellaposodott, vagy egyéb, ezt csak ti tudjátok mi vezetett idáig. Én úgy látom hogy elhamarkodtad, hisz ha én már nem szeretek valakit egyáltalán, akkor nem is akadok ki rajta, ha másokkal kavar. Lehet hogy ennyi kellett neked, hogy rá ébredj mit is jelent neked. Nem akarlak ám meggyőzni semmiről, neked kell ezt érezni hogy mi is van 😊
2021. nov. 17. 20:45
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam a többi választ,lehet más is írta ezt de...

Ha nő lennék,olyan hangosan sikítanék szex közben az új pasival hogy remegjen a fal is..Nem esik le az édes kis bosszúja? Az új pasi csak egy tárgy nem szerelem ès sosem lesz az...csak egy neked szóló műsor belűl fáj neki a szakítás de nem mutatja,hanem eljátsza milyen boldog, milyen kelendő, milyen jó neki nélküled is....hátha fáj neked.

Voltam úgy ahogy a pasi most van,vagyis lehettem volna. Nő vált vagy csak szakítottak,együtt laktak gyerek is volt. Nőt azért akart hazavinni az első randin,hogy a párja lássa hú ő (is) milyen kelendő.S

2021. nov. 17. 20:46
 30/39 anonim ***** válasza:
88%

29es vagyok,megbolondúlt a telefon...

Te helyzeted is ismerős,főiskola első nspjaiban összejöttünk,a nyáron nem úgy alakúltak a dolgok kettőnk közt,beledzerettem egy másik lányba én is,a főiskolai lány,egy (kamu)pasiról mesélt nekem,hogy milyen jól elvannak,több barátnője is be volt avatva,hogy ha úgy alakúl ne buktassa le. És mivel ismert taktikázott a hazugsággal,pl osa készűltek a pasival ahová én szerettem volna elvinni, azt sütötte/főzte neki amit én is szeretek....

2021. nov. 17. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!