Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit szólnátok, ha a friss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a friss exetek nekiállna mellettetek tinderezni, miközben még nálatok lakik?

Figyelt kérdés

Igen, én tehetek róla, nem csaltam meg, de beleszerettem egy másik nőbe. Valószínűleg már rég nem szerettem úgy, csak most realizálódott az egész.

Leültünk, elmondtam neki. Teljesen kulturált keretek között zajlott az egész szakítás. Természetesen adtam neki időt, hogy, amíg nem talál magának lakhatást, addig nálam lakhat, mert miért is ne. (nem akar visszaköltözni a szüleihez)

Aztán előállt pár nappal ezelőtt a következővel. Neki ez az egész rettenetesen fáj, nem bírja, és valamivel el kell terelnie a figyelmét - így hát regisztrált a tinderre. Mondanom sem kell, az első másodperctől kezdve imádta (először próbálta), vagy 100+ like az első napon, stb.

Az első 12 órában matchelt is egy helyes sráccal, akivel azóta is andalognak, és teszik egymásnak a szépet. Nálam. Mellettem. A kanapémon. Az ágyamban. Nem, nem az anyagi részén vagyok fennakadva.

És igen, hiába én kezdeményeztem a szakítást, azért erősen megvisel érzelmileg, hogy ilyen gyorsan, és könnyen lecserélhető vagyok. Ezt elviselem, ez a legkevesebb. Az viszont rettenetesen zavar, hogy minden este a kuncogását és a somolygását kell néznem.

Vajon miért teszi ezt? Részemről kínosan ügyelek rá, hogy, amikor hazaérkezik, lehetőleg minél jobban korlátozzam a beszélgetéseimet az új hölggyel - tekintettel arra, hogy minél kevésbé viselje meg az átmeneti időszak.

Én mégis miért kapom ezt? Amúgy is megviselt a szakítás, miért kell minden este, az idegtől remegve, összeszűkült gyomorral másik szobát keresnem a saját lakásomban, hogy ne kelljen szembesülnöm velük?

Mit tegyek? Nem akarok kicsinyes lenni, és haraggal elválni, de azt fontolgatom, hogy kirúgom a hóra. Nem bírom. Ti voltatok hasonló helyzetben?

Köszi

2021. nov. 17. 18:44
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
Én reagálom túl?
2021. nov. 17. 18:45
 2/39 anonim ***** válasza:
92%
Igen te. Beleszerettél másba, ő meg nem ismerkedhet? Az csak a te hibád hogy ezt végig is nézed,mond neki hogy költözzön ennyi.
2021. nov. 17. 18:48
 3/39 anonim ***** válasza:
87%
Ki kéne tenned. Az új baratnőddel se fair hogy mással élsz együtt. Én nem tűrném.
2021. nov. 17. 18:50
 4/39 anonim ***** válasza:
83%

Viseld férfiként...pláne ha felajánlottad neki hogy maradhat míg nem talál más helyet.Meggondolatlan voltál...gondolom nem szabtatok semmi határidőt...ő meg elvan mint a befőtt,mert kényelmes ott neki,úgy is hogy nem vagytok együtt. Mi lesz ha 1 hónap után is ez lesz a helyzet? És arra érsz mondjuk haza hogy valakit felvitt,és épp döngetnek az ágyadba.

Az elején kellett volna tisztázni hogy húzzon,vagy ha marad akkor se tervezzen sokáig.Most már viseld a tetteid következményeit férfiként.Aztán 1 hónap múlva esetleg leülhetsz vele beszélni hogy már eltelt elég idő,talált másik helyet,egyáltalán keresett?

5/39 anonim ***** válasza:
89%

Egyrészt, te engedted, hogy ott lakjon ezek után is. Kirakhatod vagy megsürgetheted.

Másrészt, te enyelegsz nap közben egy új nővel, akibe te szerettél bele, aki miatt te szakítottál. SEMMI, de SEMMI jogod nincs számonkérni rajta, mit csinál. Ha a lakásodba hívná fel a pasast, na, akkor abba beleszólhatnál, igen. Szerinted neki nem mocsok érzés, hogy enyelegsz egy másik nővel, miközben ő szeretett még téged? Ne csinálj úgy, mintha te lennél az áldozat, miközben neked már ott az új nő.

Adj neki 1 hetet, hogy elköltözzön, ha jófej akarsz lenne, annyi idő alatt biztos talál albérletet.

6/39 anonim ***** válasza:
93%

Egy dolog a lakhatás, meg egy másik dolog a személyi szabadság. Attól, hogy ott lakik, nem a tulajdonod.

Ráadásul azután, hogy te kacsintgattál félre, végképp nem lenne semmi jogod kifogásolni, hogy ő miért nézelődik más után. Elvégre szakítottatok, nem?

Külön vicc, hogy te hisztizel, hogy szakítás UTÁN milyen hamar lecserélt, miközben meg te még a kapcsolatotok alatt dobtad el őt.

Az a kérdés is felmerül bennem, hogy ha állításod szerint beleszerettél másba, akkor mi a fenét akarsz az exedtől? Onnantól kezdve, hogy kimondtad a szakítást, a legkevesebb közöd nincs hozzá, hogy ő kivel flörtöl, szexel, randizik, stb.

Amihez viszont van közöd, az az, hogy ki jöhet be a lakásodba. Persze, ezt sem a "kérdésedben" felvázolt, primitív módon kéne tálalni, de bizony ahogy a szakítást meg tudtad vele beszélni, ugyanúgy azt is meg tudod vele beszélni, hogy neked bizony nem tetszik, hogy idegen embereket hoz fel a te házadba.

2021. nov. 17. 18:55
 7/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kijózanító válaszokat! Így legalább a barátaim nem tudják meg, mekkora szánalomkupac vagyok :D
2021. nov. 17. 18:57
 8/39 anonim ***** válasza:
28%
5 öske, a lakásába hurcolja föl a tinderes pasast,és a kerdező ágyaban döngetnek. Neked tetszene?
2021. nov. 17. 19:00
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Azt eszed, amit megfőztél. Erre nem lehet mit mondani. :D
2021. nov. 17. 19:01
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem semmi történet.. neked fáj, hogy ilyen könnyen lecserélt? Csak én érzem ezt kínosnak, annak tudatában, hogy te lettél szerelmes másba?! Ő vajon mit érzett, mikor megmondtad hogy szerelmes vagy? Na az fáj! Tapasztalatból mondom.

Olyan mintha féltékeny lennél. Talán azt érzed hogy elhamarkodtad a dolgot? Egyébként az rendes tőled hogy megengedted hogy maradjon. Borzasztó kínos az ilyen szitu. Én inkább mennék haza a szülőkhöz. Amúgy manapság nagyon nehéz normális albérletet is találni. Pláne amilyen árak vannak.

2021. nov. 17. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!