Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ugy erzi valami hianyzik es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzi valami hianyzik es szakitott velem..Tipp?

Figyelt kérdés
A baratnom kozel egy ev utan szakitott velem egyik naprol a masikra,25 eves..tokeletes volt minden nagyon szerettuk egymast es o is ez biztos latszott rajta..jo volt minden de tenyleg..tudom ti sem tudhatjatok a valaszt de mitol tortenhetett ez? Mi az amikor minden jo vagyis latszolag es egyik nap meg egyutt vagyunk masnap szakit? Azert 1 evet valakivel csak ugy nem vagy..
2021. nov. 16. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
több mint valószínű, hogy félredugott
2021. nov. 16. 17:04
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
Jó eséllyel, ahogy #1 írja. Vagy kiszeretett időközben, anélkül, hogy észre vetted volna...
2021. nov. 16. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nem volt szerelmes és most képbe jött valaki más, aki iránt erőteljesebb érzései vannak.

Fel a fejjel! Örülj neki, hogy nem húzza tovább az időd!

2021. nov. 16. 17:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Hat nem hiszem felre dugott volna mindig tudtuk ki hol mit csinal azzal nem volt baj..nem olyan fajta volt aki meg teszi ezt ismertem annyira bar sosem lehet tudni,fene egyem meg azokat a masokat...
2021. nov. 16. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, hogy bekapcsol a fejében valami és hirtelen elhatározza, hogy ezt vagy azt csinál. Az ilyen ember sajna nem működik megbízhatóan, lehet itt is ez történt. Változatosságra vágyik, találkozott farok ferdinánddal vagy valami.

Én ilyenkor azt mondom, hogy visszajöhet, de drámázni biztos nem fogok. Nem haragszom rá, az ajtó nyitva van, de a döntés az övé. Ha nem kellek, akkor sajnálom. Várnak már rám mások:)

2021. nov. 16. 17:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt csak te láttad tökéletesnek. Valaki csak úgy tényleg ok nélkül nem szakít a szerelmével.

- Vagy volt gond nálatok csak te mem tudtad, vagy nem érezted nagy gondnak.

- Vagy tényleg megtetszett neki valaki más.

2021. nov. 16. 18:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Hat mindegy en elengedtem ha igy erzi...kicsit faj most nekem es nehez nem ra gondolni de tenyleg ferfinak kell lennem..aki nem akar elkiserni az eletem soran az ugysem fog,de hiszek hogy lehet jobb csak most meg nehez elkepzelni valaki massal de szivas az ilyen
2021. nov. 16. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem beszélt soha róla hogy gáz van? Amúgy én akkor éreztem ilyet, mikor nem működött a kémia az exemmel (azért 1 ev utan ha mar ez van az eleg nagy gond), szenvedely semmi nem volt szex közben sem, alig vártam mindig hogy vége legyen. Fájt szakítani mert ezen kívül meg nagyon szeretett stb. De nem bantam meg, így volt a legjobb. De ez régi sztori, 20 éves voltam kb
2021. nov. 18. 10:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Hat a szex egesz jo volt..ugy oszinten neki talan meg jobb mint nekem,nem volt tul hires az agyban de lattam hogy nagyon elvezi amiket csinalok:)
2021. nov. 18. 12:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Amugy kerdeztem is hogy a szex nem jo de azt mondta semmi ilyen dolog o csak siman el akar lenni most magaval es en azzal verhetem..
2021. nov. 18. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!