Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudnám ezt a nőt nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám ezt a nőt nagyon megalázó módon kivágni?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy azt mondom neki, hogy "leugrom cigiért, mingyá' jövök" és meglépek, letiltom mindenhonnan, sose lát többet. Erre elég alergiás, ha egy pasi angolosan távozik tőle, volt már neki pár ilyen.

Vagy vmi más ötlet, ami egy nőnek nagyon megalázó?

2021. nov. 8. 05:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
A másnak való ártás szándéka csak a saját lelkedet rombolja. Többet ártasz magadnak vele, mint annak, akit bántani akarsz. A düh és a bosszúvágy a lélek mérge, úgyhogy éppen magadat mérgezed ilyen gondolatokkal. Az igazán klassz dolog az, ha nagyvonalúan viselkedünk azzal is, aki korábban bántott minket. Ha sikerül így szakítanod vele, akkor neked is jobb lesz, hidd el. Felszabadító érzést fogsz átélni.
2021. nov. 8. 08:34
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

9-es, 20-as semmit nem tett ellene, aki ellen tesznek, az nem így kérdez, és a bosszú eszébe se jut, maximum csalódott, haragszik arra az emberre jogosan. Sanszos hogy inkább ő tett ellene, és az is sanszos, hogy több nő ellen is.

De amúgy valószínűleg csak egy unatkozó középiskolás aki nem figyel matek órán.

A tanár meg jelzi, hogy igen én is úgy számoltam, hogy x-edjére se figyelsz gyerekek ezt vezessük le matematikai egyenlettel, kezdve a kérdezővel.

2021. nov. 8. 08:53
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Sanszos hogy nárci is az illető.
2021. nov. 8. 08:54
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a kérdező. 23-as vagyok.
2021. nov. 8. 08:54
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Vannak tiltogató mániás emberek, és vannak akik annak örülnek, hogy letiltották, mert nem kell elviselniük a bunkó megnyilvánulásaikat ezeknek az embereknek, mint amilyen a kérdező is.

Én pl. boldog lennék ha az összes bunkó és mentálisan beteg ember letiltana engem. :)

2021. nov. 8. 08:57
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Napi agyhalott kamu...
2021. nov. 8. 18:34
 27/34 A kérdező kommentje:
Jaaj élvezzenek már el ezek a gyökerek, akiknek minden kérdés (szerintük) kamu!
2021. nov. 8. 19:39
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Akár kamu, akár nem, önmagadat minősíted, ha megalázod azt, akit a kapcsolat elején szerettél. Gondolj arra, hogy szép is volt vele, az együtt töltött időt köszönd meg és békésen váljatok szét.
2021. nov. 8. 20:18
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Jaj gyerekek, már az első pár kommentből lerí, hogy ez egy troll. Ne etessétek hát...
2021. nov. 8. 20:26
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Mèg mindig nem írtad le az okot.

Azt már nem sikerül kitalàlni ?

2021. nov. 8. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!