Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?,,,,,,
Együtt vagyok egy sráccal, egész jól kijövünk, de nem ő az igazi nekem. És pár hete volt egy céges bulija, ahova elmentünk és ott voltak a közvetlen kollégái is köztük a híres "X" akiről annyit mesélt nekem, hogy hiába nem ő a góré, mégis ő a góré, mert a cégnél a górék is hozzá futnak ha nem értenek valamit. Ez a pali meg bohócot csinál a vezetőkből, de mivel annyira penge ezért mindenki nyugtázza a cinikus személyét. Ezeken mindig jót nevettem, hogy ez mi.
Egészen addig amíg meg nem ismertem személyesen x et. Mert a pali elsőre fura. Egy morcos ipse aki magas, izmos és ijesztő nézésű, kb mint egy behajtó, szinte fenyegető pali. Aztán amikor szóba elegyedik vele az ember egy rendkívül figyelmes kedves embert ismer meg, akinél beszélgetés közben azért érződik, hogy nah ő az akivel nem lehet ujjat húzni.
És a buli végére mindenki kiütötte magát, csak ő meg én nem. Beszélgetni kezdtünk, ahol lehet a sok ital miatt kibukott belőlem, hogy nekem ő mennyire tetszik...
Erre nem kertelt és ezt mondta-Édes csajnak tűnsz, akár egy igazi szerelem ígérte is ott van a szemedben.. de a srácod, hiába egy életben tapasztalatlan naiv gyerek, de odavan érted. Életem át azt amit most ő.
Ő nem tudja azt amit te meg én tudunk az életről. Így jelenleg ő többet ér nekem mint te. Ha viszont lépsz valamerre én is lépni fogok, mert nem semmi csaj vagy, aztán hirtelen magához húzott megcsókolt, majd a szemembe nézett...és otthagyott.
Sajnalja a pasidat teged meg r.bancnak nèz
Osztom 11 et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!