Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Több, mint egy hónapja eljöttem a páromtól, párkapcsolati problémák miatt. Nem kis problémák: kommunikációs, bizalmi, stb.
Azóta folyamatosan keresett, hívott minden nap, találkoztunk is, de inkább csak várta, hogy meggondoljam magam. Egyáltalán nem jutott el odáig, hogy mit kéne tenni.
Másfél napja megírtam neki, engedjük el, nem fogja a bizalmat visszahozni semmi (főleg, hogy nem is tett érte).
Ma délután felhív, hogy na nem gondoltam meg magam. Ennyi. Eddig jut...
Ez a nem létező érzéseit tükrözi? Vagy ennyire fejletlen az eq-ja?
Rengeteg pasi csak azt várja tenyleg hogy magátol majd elmulik a nőnek a baja, mintha valami átmeneti heppje lenne csak.
Es ugye amugyis sokan mennek vissza az exhez.
Sultgalambot várnak igen.
Még lehet ugyan probalkozni olyanokkal hogy konkretan a szájába rágod hogyan bizonyíthatna, de a megbízhatatlanokat akik elcsábulnak minden jott mentre azt tenyleg jobb inkabb elengedni
Jajj én levelekkel bombáztam, megbántast tanúsítottam milliószor bocsánatot kértem... ajándékokat küldtem... próbáltam időt adni... de semmi...
Nektek nőknek úgyse jó semmi soha!!!
Ettől még lehet az életében olyasmi, amiről nem tudsz.
Viszont, ha önmagától nem jött rá, min kéne változtatni, ez már bizony veszett fejsze... mert nem is akar szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!