Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elmennél hozzá emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél hozzá emiatt?

Figyelt kérdés
Szomszédos városban lakunk, kb 45 perc autóval. Szakítani akarok, aminek az az oka, hogy én nagyon szerelmes vagyok, ő pedig kevésbé, inkább csak hagyja a dolgokat, amit megelégeltem. Ilyen esetben leutaznál hozzá, hogy ezt elmondd neki, vagy írásban vetnél véget? Friss, pár hetes "kapcsolatról" van szó.
2021. okt. 8. 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Amig eleve magyarazkodni akarok a szakitas miatt (azaz valaszokat reakciokat várok)en addig nem is szoktam szakitani. Az nem szakitás, hanem a problemakrol valo beszélgetés csak, szakitasnak feltuntetve.

A valodi szakitas az, amikor már marhára nem erdekel a véleménye válasza meg semmi.

Egymondatban lezongorázhato.

Ha már eleve utaznék hozzá akkor 100, hogy nem szakítás miatt.hanem megbeszélés a cél.

Ergo ha spontan ugy alakul hogy szemelyesen talalkoztok akkor eloadhatod hogy reszedrol ezt már lezartad es kesz.

Tiltal torles. Mert ugyis kaparnak ilyenkor még azok is, akik akik nem is szerettek.

2021. okt. 8. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Felhívnám telefonon. Írásban szakítani bunkóság, ha odamész, azzal meg csak magadnak okozol fájdalmat. Így is benne van, hogy majd valamivel rábeszél egy búcsúszexre, vagy akár arra, hogy maradjatok együtt, de ott van személyesen, nehezebb lesz ellenálni.
2021. okt. 8. 13:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem szakítani akarsz, hanem reménykedsz, hogy vannak érzései irántad, vagy ha még nincsenek is, kialakulhatnak. Ha szakítasz, ennek az esélyét elveszíted. Inkább beszéljétek meg őszintén, hogyan látjátok a kapcsolat jövőjét.
2021. okt. 8. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha tényleg szakítani akarnék, mert neki kb. mindegy, hogy mi van, én sem mennék el, hanem felhívnám és azzal pontot tennék erre.
2021. okt. 8. 13:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ez esetben csak felhívnám.
2021. okt. 8. 14:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod többé látni, és úgy èrzed hogy vègèrvènyes , akkor nem èrdemes 2x45 percet utazni - friss kapcsolat , kevés intellektualitàs, így ha még üzenetben szakítanàl sem gáz - mert ahogy leírtad , a másik felet nem igazán èrdekli
2021. okt. 8. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Pár hetes kapcsolatban nem mindenki szerelmes, hanem idő kell neki.
2021. okt. 8. 14:46
 8/11 BeefEater ***** válasza:
51%

Szerintem szakítani csak személyesen (kivéve akkor, ha a leendő exed agresszív), a másik félnek kényelmes helyen (nála, hozzá közel).

45 perc nem olyan sok.

2021. okt. 8. 17:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem mennék el.
2021. okt. 8. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem mennék el, félúton találkoznék vele.
2021. okt. 11. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!