Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elengedni 2 hónap után?
2 éves kapcsolat volt, jóformán csak én voltam benne. "Kierőszakolt" szakítás volt, amit meg is bántam rögtön, de a végére már úgy éreztem inkább velem szakítottak.
Rengeteget szenvedtem mert nagyon passzoltunk, de azért sikerült felismernem hogy valószínűleg nem szeretett már (szerelemből), mert az életcélja fontosabb volt a rám szánt csekély időre. Egy munkahely, egy edzés mai napig, nagy ritkán beszélgetünk amiből ugyanúgy lejön hogy kb. ugyanazon a hullámhosszon vagyunk továbbra is (csak ilyen hülyeségek, hogy ugyanarra gondoltuk, ugyanazt csinaljuk stb. aztan csak röhögünk).
Kissé szánalmasnak érzem magam és csalódottnak, amiért amennyire ellenkezem, feljönnek az érzések. Megtanultam, hogy a szavak nem érnek semmit cselekedet nélkül. Úgy érzem ez a vibrálás sosem fog megszűnni, pedig tudom, hogy nincs tovább.
A kérdésem szinte költői volt, mert amíg jelen van az életemben, addig valszeg ez a kapocs nem szűnik meg. De asszem jól esett leírni... :D
#csalódottazigazszerelemben
26N
"Rengeteget szenvedtem mert nagyon passzoltunk"
"sikerült felismernem hogy valószínűleg nem szeretett már"
""Kierőszakolt" szakítás volt"
Aha, biztos fantasztikus kapcsolat lehetett.
Két év után nem csoda, hogy nem tudtad elengedni két hónap alatt, főleg ha rendszeresen összefutsz vele. Ezeket a találkozásokat kellene hanyagolni, hogy túl tudd tenni magad rajta.
Ha jól sejtem tudod te hogy ennek már vége, csak mivel rendszeresen látod így még nehezebb elengedni.
Ő nem akart kapcsolatot, nem szeretett, kierőszakolta a szakitast, ami után is lazán elvan veled, szinte"megkönnyebbülve",hogy nem vagy, de az egójának meg gondolom bejön, hogy megkaphatna, ha akarna, mert neked fáj.
A pasik inkabb ahhoz kötődnek aki miatt vergősni megizzadni kell meg kiszamithatatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!