Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudom elengedni 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elengedni 2 hónap után?

Figyelt kérdés

2 éves kapcsolat volt, jóformán csak én voltam benne. "Kierőszakolt" szakítás volt, amit meg is bántam rögtön, de a végére már úgy éreztem inkább velem szakítottak.

Rengeteget szenvedtem mert nagyon passzoltunk, de azért sikerült felismernem hogy valószínűleg nem szeretett már (szerelemből), mert az életcélja fontosabb volt a rám szánt csekély időre. Egy munkahely, egy edzés mai napig, nagy ritkán beszélgetünk amiből ugyanúgy lejön hogy kb. ugyanazon a hullámhosszon vagyunk továbbra is (csak ilyen hülyeségek, hogy ugyanarra gondoltuk, ugyanazt csinaljuk stb. aztan csak röhögünk).

Kissé szánalmasnak érzem magam és csalódottnak, amiért amennyire ellenkezem, feljönnek az érzések. Megtanultam, hogy a szavak nem érnek semmit cselekedet nélkül. Úgy érzem ez a vibrálás sosem fog megszűnni, pedig tudom, hogy nincs tovább.

A kérdésem szinte költői volt, mert amíg jelen van az életemben, addig valszeg ez a kapocs nem szűnik meg. De asszem jól esett leírni... :D

#csalódottazigazszerelemben

26N

2021. okt. 5. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

"Rengeteget szenvedtem mert nagyon passzoltunk"

"sikerült felismernem hogy valószínűleg nem szeretett már"

""Kierőszakolt" szakítás volt"

Aha, biztos fantasztikus kapcsolat lehetett.

2021. okt. 5. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Két év után nem csoda, hogy nem tudtad elengedni két hónap alatt, főleg ha rendszeresen összefutsz vele. Ezeket a találkozásokat kellene hanyagolni, hogy túl tudd tenni magad rajta.

Ha jól sejtem tudod te hogy ennek már vége, csak mivel rendszeresen látod így még nehezebb elengedni.

2021. okt. 5. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Ő nem akart kapcsolatot, nem szeretett, kierőszakolta a szakitast, ami után is lazán elvan veled, szinte"megkönnyebbülve",hogy nem vagy, de az egójának meg gondolom bejön, hogy megkaphatna, ha akarna, mert neked fáj.

A pasik inkabb ahhoz kötődnek aki miatt vergősni megizzadni kell meg kiszamithatatlanok.

2021. okt. 5. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
10 éve nekem is volt egy hasonló hozzáállású exem. Majd másfél évembe telt túltenni magam akkor rajta. Utólag értékelve 5 percet sem ért volna meg bánkódni miatta. Legyél okosabb mint én akkor és gőzerővel felejtsd el ezt a pasit.
2021. okt. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!