Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért írogat, ha szakított?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogat, ha szakított?

Figyelt kérdés
1 hete szakított velem. Azóta mindig ír, ha nem nyitom meg direkt 1 napig, akkor is ugyanúgy jön 4-5 üzenet. Erőt küld, meg hiányzok, meg jajj bejött egy pók. Amikor meg szóba hozom hogy javítsuk meg mert szeretem és nagyon hiányzik, akkor elutasít.

2021. szept. 30. 13:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amíg bármikor elérhető vagy, nem fogja megérezni, mit veszít veled.
2021. szept. 30. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

“úlva, addig fejlődjünk külön”

Ez micsoda ostobaság. Az ember felnőtt korában nem “fejlődik”. Éli az életét. Lehet, nem előre lép, hanem éppen hanyatlik.

Ez lózung, mellébeszélés.

Azt gondolja, te úgyis szereted, ragaszkodsz, ő meg a biztos pozícióban eljátszadozik veled. Ha mégis olyan a hangulata, vagy nem jön be más, jó leszel te is.

Egy biztos: nem szeret.

Én hanyagolnám, lekapcsolnám. Van egy határ, amikor már az ember önbecsülése fontosabb.

2021. okt. 15. 00:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyam sebességgel tiltanám, hogy füstölne az egerem. Mondjuk nekem igen sok büszkeség jutott, túl sok is... úgyhogy inkább bőgök, szenvedek hónapokig, de velem nem játszadozna soha...
2021. okt. 15. 00:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Velem is az előző csávóm ezt akarta eljátszani. Becsapott, hitegetett a kapcsolat alatt, lehúzott velem úgy éveket, hogy nem szeretett, de a szemembe hazudta, hogy igen, aztán megcsalt, utána pedig megvárta a karácsonyt, és akkor közölte, hogy már nem szeret, és elmondta a megcsalást is. Ez volt az ajándékom. Amikor kidobott, és elköltöztem tőle, még ő bőgött, és kérte, hogy maradjunk barátok és írkáljunk még egymással. Mondanom sem kell, hogy elutasítottam, mert tudtam jól, hogy így sosem fogok rendbe jönni. Aztán párszor próbálkozott az írkálással, amikor már egyedül laktam egy másik városban. Először csak szépen írtam neki, hogy nem szeretnék vele beszélgetni. Aztán mikor már rámírt ötödjére is, már felhúztam magam és elküldtem melegebb éghajlatra, és azóta nem jelentkezett. Nem tudom ezt miért csinálják amikor ők szakítanak, de nem szabad neki hagyni, hogy írkáljon meg barátkozzon. Nekem is fájt, beszélgetni akartam vele, a közelébe akartam lenni és nagyon hiányzott, de fel kell emelned a fejed és el kell küldeni a f*szba, mert így sosem fogsz túllépni. Szakítottak veled, akkor már legyen benned annyi méltóság, hogy nem ugrasz neki egyből, ignorálod, és tovább sétálsz. Nélküle.
2021. okt. 15. 07:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud elengedni és jól esik számára, hogyha akarná még mindig lehet belőle valami, ami biztonságot ad. Hogyha nem mutatod meg, hogy neki is tenni kell a kapcsolathoz, nem fogsz rá örökké várni, akkor sose gondolja meg magát. Próbáld meg elengedni, legrosszabb esetben más barátnőd lesz. Idő, idő, idő.
2021. okt. 15. 08:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég furcsa.A barátom mesélt hasonlót válás után amít a felesége provokált ki mert másba lett szerelmes nem tudta békén hagyni.Allandóan zaklatta tönkre szerette volna tenni az új kapcsolatát pedig új pàrja volt.
2021. okt. 15. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Na mi lett vegul kedves kerdezo? Megmaradt az eletedben? Vagy meg mindig irogat? Esetleg isszejittetek?
2023. febr. 14. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!