Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem kidobhatja a lakásból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem kidobhatja a lakásból a cuccaimat?

Figyelt kérdés
Szakítottam vele, mert már nem működött. 2 évet voltunk együtt. Nem csaltam meg, se semmi rosszat nem csináltam, csak nem akarok már vele lenni. Ordított velem, hogy azonnal költözzek el, van rá 2 napom, különben kidobja a cuccaim az utcára. Ezt megteheti? Nem az övé a lakás (nincs a nevén), hanem egy távoli rokonáé, de a lakcímkártyámat megcsináltattuk még anno, hogy ott van az én tartózkodási helyem is. Ezek alapján kidobhatja a cuccaimat ha még nem találok másik helyet? Máshova nem tudok menni még, 2-3 nap még kell…
2021. szept. 29. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kidobhatja igen, a tulajdonos pedig kijelenthet téged onnan barmikor amikor neki tetszik a beleegyezésed nélkül is.
2021. szept. 29. 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megteheti, szerintem pakolj össze minél hamarabb és legalább a legfontosabb cuccaid vidd át valakihez addig amíg nincs meg az új hely. Esetleg próbálj egy olcsóbb airbnbt vagy hotelszobát keresni, ahová addig is mehetsz.
2021. szept. 29. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Ha be vagy jelentve a lakásba, akkor elvileg nem tehet ki, ha albérlet lenne akkor biztosan nem. A párod rokonáé a lakás, vagyis nem vagy szerződéses viszonyban, nincs bérleti szerződés ami téged védne, emiatt simán dönthet úgy, hogy lecseréli a zárat és többet nem enged be a lakásba.

A helyedben minél hamarabb elköltöznék és meghúznám magam valamelyik barátnál, ismerősnél. Az ingerültsége valamilyen szinten érthető is, mert te szakítottál vele, azt is megtehetné, hogy a cuccaidat berakja egy dobozba és elküldi a címedre(feltéve hogy tudja). 10 évvel ezelőtti barátnőm összejött az akkori főnökével, ismerős meglátta őket együtt, le is fényképezte, megírtam neki hogy küldöm a személyes cuccait az anyjához, nem akarom többet látni, azóta sem találkoztunk. A zárakat lecseréltem, riasztót átprogramoztam.

2021. szept. 29. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
25%

Már nem azért, de ezt hogy képzelted?Szakítasz vele, de azért ott csövelsz még ki tudja meddig?

Annyi eszed sem volt hogy új lakhelyet keress mielőtt szakítasz?Nem igazán értem mire számítottál.

2021. szept. 29. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azert ket nap az nem fair. Koltoztetot sem lehet azonnal leakasztani. Egy normalis hatarido, legyen egy het, vagy egy honap, meg egy figyelmeztetes utan illene kidobni.
2021. szept. 29. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Jaa, ertem. Otthagytad, es erre. Igen, indulatbol elobb hagytad ott, mint szervezted volna, o meg indulatbol meg adott is ket napot. Ellentmondok elobbi hozzaszolasomnak, ez nem is rossz.
2021. szept. 29. 14:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Mert jobb lett volna a háta mögött szervezkedni és kamuzni hol vagyok munka után? Joggal gondolhatta volna, hogy biztos megcsalom… Inkább elmondtam neki normálisan, de ezt már biztosan lehetett érezni egyébként is, hogy nem működik…
2021. szept. 29. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Mit kellett volna neki kamuzni?Mért kellett volna bàrhova menned munka után?Nem kellett volna menned mindennap lakást nézni.Másrészt olyan mindegy mit gondol rólad.Te írtad, hogy szar volt már a kapcsolat és nem szereted.Erre az elhatározásra sem akkor jutottál, mikor közölted vele.
2021. szept. 29. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!