Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Emberek ti miért szakítottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek ti miért szakítottatok a volt partneretekkel?

Figyelt kérdés

2021. szept. 17. 21:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

Az okok amiért én szakítottam:

-Nem működött a szex, nem működött a kémia

-bepasizott a munkahelyén, tagadta de az arca nem hazudott, akkor is kidobtam

-pandémia miatt visszaköltözött a szüleihez és távkapcsolat nem az én műfajom, ritkán találkoztunk, szakítottam

-nem dolgozott, csak alkalmi munkákat vállalt, egész nap otthon ette a fene és semmi hasznosat nem csinált,

-volt rá példa hogy meglopott, engedélyem nélkül hozzányúlt a személyes dolgaimhoz, néha pénz, néha egyéb tárgy tűnt el lakásból. Csap apróságokról volt szó, de hazugságot nem bírom

Akik velem szakítottak

-nem foglalkoztam vele eleget, a heti 2-3 randi nem volt elég többet akart, akkoriban ez megoldhatatlan volt számomra

-lemondtam egy előre megbeszélt programot és úgy berágott hogy ki is rakta a szűrömet, színházból késtem el.

-az egyik nő betegesen féltékeny volt,mindig kitalált történeteket hogyan fogom megcsalni, szinte már beteges volt ahogy ellenőrizni próbált

2021. szept. 18. 00:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Első egy mimóza volt és rettenet érzékeny, nő létemre én álltam ki magamért/magunkért ha valaki beszólt, ő inkább sírva fakadt...

Második az elhanyagolás mellett megpróbálkozott az irányításommal, a többedik alkalommal elegem lett és utat mutattam neki. Amúgy nem nagy veszteség, nem volt egy iq-eq bajnok.

2021. szept. 18. 01:11
 13/21 anonim ***** válasza:
63%

Nem dobtam ki senkit, engem dobtak ki, mert:

Remek tanácsadó női voltak a barátnőmnek, kitalálták, hogy biztos egy agresszív barom vagyok, egy nőverő, stb...

Párom szerint sokat veszekedtem másokkal, főleg autóban a forgalomban, meg úgy általában nehezen viseltem el, ha valami igazságtalanság ért.

Párom csak azt nem vette észre, hogy a 4 év alatt még csak egy hangos szót sem szóltam neki.

2021. szept. 18. 01:24
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Az első pasas egy manipulatív, nárcisztikus fószer volt.

A másodiknak mindegy volt, csak nő legyen.

A harmadikkal rengeteget vitáztunk.

A negyedik fel se akart vállalni, fél év után sem.

2021. szept. 18. 01:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

1: többet volt kb bárkivel, mint velem, folyton haverozott, rám nézve megalázóan viselkedett más nőkkek

2: távkapcsolat, kilátástalan, komolytalan

3: szexuális nem egyezés (análra vágyott, én nem)

2021. szept. 18. 03:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt közös érdeklődési kör, kölcsönösen nem bírtuk egymás barátait és hobbiját sem, folyton meg akart változtatni, ő volt az egyetlen aki szerint nem tudok főzni.
2021. szept. 18. 05:15
 17/21 anonim ***** válasza:
96%
Az a mondas ki mit szakit azt szagolja.. Nem ebben nem adok igazat.. Mert sajnos nem ezt szakitjuk.. Hamar megvaltozik bunko lesz.. Megfogtam mar mindent szabad. Iden kiszallok halisten
2021. szept. 18. 06:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem passzoltak az igényeink szexuális téren és felőrölte a kapcsolatunkat.
2021. szept. 18. 09:39
 19/21 anonim ***** válasza:
61%

Akikkel én szakítottam:

-Jó volt a szex a lánnyal, de a természete valami kiakasztó volt. Egyszerűen sohasem lehettem abban biztos amiket mond. Erre rátett egy lapáttal, hogy nagyon gyakran csak fiúk hívták telefonon. Ami nem lett volna gond, ha nincs közte az egyik exe, meg egy korábbi szeretője. Gondoltam inkább jobb nekem kívül a kapcsolatból. Aztán kiderült, hogy az utolsó pillanatban szálltam ki, mert éppen ismerkedett valaki mással a hátam mögött.

-Egy másik lánnyal távkapcsolatban voltam. Gyakran én utaztam hozzá. Volt egy veszekedésünk, mert észrevettem, hogy elkezdte dugdosni a mobilját előlem, meg ha csörög, mindig elvonul telefonálni. Magyarázat sosem volt, csak annyi, hogy "egy ismerős". Persze arra már nem válaszolt, hogy akkor miért nem előttem beszél vele telón? Ezen összevesztünk. Próbáltam megbeszélni vele, de ahányszor felhívtam sosem akarta megmondani, hogy hol van és kivel, ezért dobbantottam.

2021. szept. 18. 12:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Akikkel szakítottam:

-Elhanyagoltuk egymást, el távolodtunk

-Írogatott az ex pasijával ezzel megölte bennem a bizalmat

-drogozott

-Elmúlt a szerelem

-hírtelen felindulásból valami vita miatt

Velem szakítottak:

-elmúlt a szerelem

-nem voltam papucs pincsi kuya

-nem tudtak irányítani

32/F

2021. okt. 16. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!