Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után sertegetés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után sertegetés, szar dobálás?

Figyelt kérdés

Nemrég szakítottam egy lánnyal akivel a kapcsolat elejetol kezdve voltak problémák.

- ex pasival írogatás

- én savazásom amitől valszeg jobban érezte magát

- állandóan a múltján kesergés és előadása nekem 8 felvonásban

- neki minden "szar"

- ő semmiben sem lehet hibás

- manipulálni próbált

- neki egy szolga kell aki lesi minden kívánságát

Szerintetek ezek milyen személyiség jegyek? Mármint ez valami mentális probléma lehet? Szakítás után tiltottam mindenhol, de emailben kaptam egy kb 400szavas esszét amiben kapom az ívet. Szerintetek ennek vége lesz valaha?

2021. szept. 17. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"akivel a kapcsolat elejetol kezdve voltak problémák" - Ne válaszolj, ne reagálj. Vége.
2021. szept. 17. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmire se reagálsz (akkor se ha amúgy szívesen kiosztanád), akkro egy idő után le fog kopni. Nem feltétlenül mentális betegség, lehet, hogy csak simán egy éretlen, önző seggfej. Most már ne próbáld megérteni, felesleges.
2021. szept. 17. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Uhh ez egyenként külön-külön is kábé szakító ok. nehéz ilyen emberrel egy társaságot alkotni... nem is tudom, mit mondjak. hagyd a csodába.
2021. szept. 17. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De miert voltal vele, ha ennyire antipatikus? Eszre kellett volna venni, hogy nem 100-as, kb az elso randin.
2021. szept. 17. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
És mi van abban a 400 szavas esszében?
2021. szept. 17. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"akivel a kapcsolat elejetol kezdve voltak problémák".

Miért jöttél össze vele, te Szarrágó? 😂

2021. szept. 17. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell ahhoz mentális problémának lennie, hogy ne legyen normális? Miért kell ahhoz diagnózist felállítani, hogy úgy érezd, jól döntöttél?

Amit veled csinált, annak nagyon nagy része játszma, ami alapvetően nem egy adaptív viselkedés. Nem tudom, hogy lelkileg beteg-e vagy nem, nem is igazán érdekel, én a helyedben nem gondolkodnék azon, hogy minek nevezzem, vagy jöjjek a szokásos "nrárcisztikus-bipoláris-pszichopata" szentháromságból valamelyikkel ahhoz, hogy igazoljam a viselkedését. A lényeg, hogy nem tolerálható, amit csinál. És ha egészséges akkor is jogod van otthagyni. Ha mások azt mondják, hogy semmi baj nincs azzal, amit csinál, akkor is jogod van kilépni a kapcsolatból, mert elég hozzá az az egyetlen érv, hogy te nem érezted magad jól benne. Pont.

Nem csak neked címzem a választ, hanem mindenkinek, aki betegségek nevét akarja a párja viselkedésére húzni: nem kell, kiléphetsz anélkül is. Ne égesd és ne fáraszd magad ilyenekkel, fölösleges, főleg ha nem vagy szakmabeli. A tényeken nem változtat, mert ha beteg is, akkor is csak akkor látja az orvos, ha ő úgy dönt.

2021. szept. 17. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a mostani esetemből indulok ki. A másik fél ki akarta provokálni a szakítást de a lehető legdurvább legkegyetlenebb módon. Nézd én bevallom ráolvastam hogy egy gyáva xarházi, egy pitiáner fax. Nem tudom ezzel sarat dobtam-e rá, de jól esett.
2021. szept. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!