Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szeret miért nem jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeret miért nem jön vissza hozzám?

Figyelt kérdés
Szakítottam a barátnőmmel kb. egy hónapja. Nem voltam biztos a dolgokban, meg elég sok volt a munka, meg közben költöztem is. A lényeg, hogy túl sok minden volt körülöttem, és még nem éreztem szorosnak a kapcsolatunkat, szóval eléggé elhanyagoltam. Azóta eltelt pár hét és most érzem meg a hiányát, és már nem is értem miért kételkedtem abban, hogy szeretem. Beszéltem vele, először vissza se írt, aztán annyit reagált, hogy még mindig szeret, de nem jön vissza hozzám, mert nem fog változni semmi. Pedig ez nem így van. Meg féltékennyé is akar tenni, hogy valami pasival találkozgat, pedig tudom, hogy még mindig szeret. Most mit csináljak?
2021. szept. 7. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Verd ki a fejedből.
2021. szept. 7. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős!
2021. szept. 7. 19:16
 3/9 A kérdező kommentje:
De nem akarom elfelejteni, vissza akarom szerezni és erre akarok megoldást
2021. szept. 7. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Pár hét után érzed a hiányát…neki pár hétig várnia kellett volna??
2021. szept. 7. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én még évekig szerettem az exem szakítás után, de nem kezdtem volna vele újra, mert tudtam, hogy azok a dolgok, amik miatt szétmentünk, nem változtak és ugyanúgy szétmennénk újra.

Ha pedig mással találkozgat valaki, nem azért teszi, hogy téged féltékennyé tegyen, ugyanis nem te vagy a világ közepe...

Ha tényleg szereted, akkor kívánj neki sok boldogságot és engedd el!

2021. szept. 7. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért ismerkedik, hogy téged féltékennyé tegyen. Nem körülötted forog a világ.

Az lehet, hogy szeret, de attól még a kapcsolatban ami volt feszültség, azt ő nem akarja újra.

Én is 1-2 exemre szeretettel gondolok vissza, annak ellenére, hogy szétmentünk.

2021. szept. 7. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:

A legjobb, amit tehetsz, hogy békén hagyod.

Ha ő keres és nyit feléd, akkor van még esélyed.

2021. szept. 8. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Magyarul szrtál rá, kidobtad, és most puncsolnál neki, mert hiányzik a szex. Ha van egy kicsi esze, szóba nem áll veled többé.
2021. szept. 10. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert azt gondolja, nem fog semmi se változni. Szarni fogsz rá továbbra is. Hoába nincs így.
2021. szept. 20. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!