Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ment vissza az exéhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ment vissza az exéhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A történetem a következő

Egy évvel ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal aki akkor még párkapcsolatban volt.

Jóba is lettem vele hogy bizonyos ismerőseink azt hitték, hogy egymásnak szánt a világ, de a csaj akkor ezt nagyon ellenezte.

Egy kis idő után elkezdett romlani a kapcsolata a pasijával.

Azokat az indokokat mondta nekem, hogy rosszban van az anyóssal, mert ott laktak náluk, meghogy a gyerek elkezdte ignorálni őt.

Fél évig sírt emiatt még rám támaszkodott, de olyan jeleket mutatva mintha érzelmeket táplálna írántam.

Aztán egyik nap elmondtam neki, hogy egy fiú lány barátság nem lehetséges mert ígyis valamelyik fél többet akar.

Egy hétig tanakodott ezután míg eldöntötte, hogy elköltözik a gyerektől a nevelőanyjáékhoz.

A költőzés napján mielőtt elment volna elpakolni a sráchoz megcsókolt engem.

Akkor beszéltük meg, hogy összejövünk.

Utánna tartottuk a kapcsolatot meg lejött hozzám.

De 2 hónap után furcsán viselkedett, elvitte haza a ruháit amitt nálam hagyott amikor itt van azt viselja, meg el kezdett ignorálni.

Aztán rá pár napra elmondta, hogy még mindig az exét szereti emiatt csinálta ezt azt szakított velem.

Én nem tudtam felfogni a dolgot mert olyan gyorsan történtek a dolgok.

Utánna néha felkereset, hogy mi van velem.

Azt hittem, hogy érez írántam valamit még és próbáltam vele beszélni, de egy-két szavas válaszokkal válaszolt.

Meg egyszer felkereset azzal, hogy meghalt egyik fontos szerette.

Nem értettem minek nekem mondja el amikor ellökött magától.

Ezt megírtam neki, azt válaszolta rá, hogy azért mert jó ember vagyok.

Közben meg újra elkezdte a sráccal találkozgatni amitt egyszer ki is nyílvánított.

De azt nem tudja, hogy ezzel milyen fájdalmat okozott nekem.

Ezt látva haverom a segítségemre sietett és megbeszéltek a csajjal mit miért csinált.

Azt mondta neki, hogy az exét szereti és csak azért jött össze velem mert azt hitte, hogy velem el tudja felejteni őt de nem tudta ezért nem akart hazug kapcsolatot velem mert látta, hogy én többet beleadtam a kapcsolatba mint ő.

A kérdésem, hogy ezt minek csinálta, ha tudta, hogy nincs túl a gyereken.

Meg minek viselkedik úgy mintha minden rossz csak vele történne?

2021. szept. 6. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Alapvetoen az emberek szerintik a velemenybuborekot. Ezert olyanokkal veszik korbe magukat, akik hasonloan gondolkodnak. Nalad ez a csajjal megvan. Amikor a parjatol nem kapja meg ezeket az energiakat, akkor mashol szerzi be. Jelenleg te vagy az, aki a csettintesere ugrik, igy toled. Ezt felismerted mar te is, de meg nem nevezted meg. O egy energiavampir. Te mindig is csak taplalek leszel szamara, nem pedig tars. Sajat magad zarod kalitkaba, ha nem szakitod meg vele a kapcsolatot.
2021. szept. 6. 15:03
 12/17 A kérdező kommentje:

Hmmm.

Ezeken a feltevéseken is elgondolkodtam már vele kapcsolatban.

2021. szept. 6. 15:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Mert sok a hasonlóság köztünk.
2021. szept. 6. 15:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Amúgy azt elfelejtettem mondani, hogy egy munkahelyen dolgozunk, de másik műszakban és mindig azzal jön, hogy miért nem lehetek az ő műszakában.
2021. szept. 6. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Azon elgondolkodtál már, hogy lehet, hogy egy csomó csajt kihagytál, akikkel esetleg boldog is lehetnél, csak mert azon filóztál, hogy mit akar ez a lány?

Leírtuk az őszinte véleményünket: Nem akar téged, nem tekint rád férfiként, csak támasz vagy a számára. Ha szeretek valakit, akkor nem tudok vele szakítani és együtt lenni egy másik férfival. A cselekedetei (és a szavai) is azt mutatják, hogy nem szeret téged, nem akar veled lenni.

Biztos fáj most ez, de az elmondásod alapján olyanhoz ragaszkodsz, ami nincs.

Van a mondás, hogy engedd el, ha a tiéd, úgyis visszajön. Szerintem cselekedj eszerint.

2021. szept. 7. 08:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Nincs semmi gond, amiatt is raktam fel ezt a kérdést mert mások véleményére is kíváncsi vagyok ez ügyben.

Bár az elgondolkodtatott amikor haverommal beszélt akkor tőle megkérdezte, hogy mit csináljon ez ügyben.

2021. szept. 7. 12:06
 17/17 A kérdező kommentje:

Fhufhu rossz hír nekem.

Egy műszakba raktak a csajjal, mintha a karma ellenem dolgozna.

2021. szept. 9. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!