Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tudok tenni ha az exem 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ha az exem 2 év sem hagy békén?

Figyelt kérdés

Majdnem 2 éve szakítottunk, a social media platformokon le van tiltva, viszont gyakran megfordulunk ugyanabban a városban (munka, iskola miatt). Pár napja történt, hogy nekem abban a városban volt dolgom, ahol ő lakik. Viszonylag ez egy kisváros, és ő érdekes módon megtalált engem, úgy hogy már 2 éve nem is beszéltünk, tehát fogalma se lehetett arról, hogy én ott leszek. Biciklivel folyamatosan követett, hiába mondtam el neki ezerszer, hogy hagyjon békén, mert nekem már van más, azt mondta, őt ez nem érdekli. Elhívott randizni, azt mondta újra szeretné kezdeni, stb stb. Persze én mindenre nemmel reagáltam.

Másnap írt egy sms-t, ami szintén ijesztő, mivel én már szakítás után egyből töröltem a számát, neki még 2 év után is megvan az én számom.

Félek, hogy a kapcsolatomat tönkre fogja tenni, miközben semmi köze hozzá. Tudom, hogy képes rá, mert a kapcsolatunk alatt is többször fenyegetett. Kihez tudnék fordulni ebben az ügyben, hogy végleg hagyjon békén, és viselkedjen úgy, mint egy felnőtt férfi?

Én 21, ő 26 éves.

2021. szept. 3. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha zaklat, vagy fenyeget akkor rendorseg
2021. szept. 3. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan fenyegetett meg? Egyáltalán a párod hogyan vélekedik erről? Tud róla egyáltalán? Mert ha az én barátnőmet zaklatná egy fickó addig ütném még el nem törik a gerince..azt a tolószékből majd keménykedhet!
2021. szept. 3. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
Na még egy fotelharcos :)
2021. szept. 3. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha vannak bizonyítékok a zaklatásra, jelentsd fel. Vagy legalább fenyegesd meg vele: simán lehet, hogy ettől megrémül.
2021. szept. 3. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
1. Szólsz a párodnak, 2. ha zaklat szólsz a rendőrségnek.
2021. szept. 3. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem tudom, milyen a természete, mennyire lehetséges, hogy neked támad, stb., de lehet, hogy legközelebb, amikor követ, akkor elkezdenék vele üvölteni, hogy ne zaklasson. Lehetőség szerint a legnyilvánosabb helyen, ahol minél többen látják, hogy minél inkább porig legyen alázva. És telefonszámot is váltanék.

Meg nem tudom, milyen viszonyban a szüleivel, de megkeresném vagy őket vagy a haverjait vagy a testvérét vagy valakijét, hogy állítsák le.

2021. szept. 3. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!