Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem jóvá?
Figyelt kérdés
Exemmel 4 éve lett volna kapcsolatunk elején kisbabánk akkor ő nem igazán akarta és meg mondta nem lesz terheségem idején melettem akkor én el döntöttem a baba nem maradhat mivel rájöttem össze ismerkedett egy másik nővel melettem, most újra beszélünk és a baba miatt kaptam szemre hányást nem mondta hogy akarta volna de azóta is haragszik ez miatt rám és ez miatt semm tudd velem találkozni miért most jött rá hogy akkor rosszul döntött?!2021. aug. 30. 21:21
1/8 anonim válasza:
Most őszintén, minek akarsz vele találkozni, ha régen se volt jó? Hm?
2/8 anonim válasza:
Ez az exed otthagyott volna egyedül szenvedni, akár utcára kerülni, közben már más nővel kavart. Nem érdekelted se te, se a gyerek, felőle éhen is halhattatok volna.
Ha nem lett volna gyerek, akkor is megcsal, de így még undorítóbb. Ezek után ne legyél - már ne haragudj - olyan hülye, hogy 4 után is beveszed a dumáját és még te hunyászkodnál meg előtte.
Elég nagy fájdalom az, hogy elkellett vetetni a babát, dolgozd fel ezt és gondolkodj jobban előre. Annak nem kell bizalmat adni, aki többször átvert és nem méltó rá, felejtsd el ezt a gyökeret és rakd rendbe az életed.
3/8 anonim válasza:
Istenem, ez a "helyes írás" valami borzalmas...
4/8 anonim válasza:
Ugyan! Szóba ne állj vele! nem támogatott, más nővel ismerkedett, és még téged von felelőségre?
5/8 A kérdező kommentje:
Jó volt vele de akkor több nővel kavart és én leptem ki az életéből, most van az hogy rá jöttem vele akarok lenni azóta ő semm állapodott meg ...
2021. aug. 30. 21:28
6/8 anonim válasza:
Ja, a címet most figyeltem csak.
Mit akarsz TE jóvá tenni? Ne hogy még te teperj a senkiházi után!
7/8 anonim válasza:
Királylány, nem állít meg semmi, legyél akkor vele. A te döntésed hogyan vered szét az életed, minden jogod megvan hozzá.
8/8 anonim válasza:
Ilyenek ezek az iskolazatlan emberek, neha igy, neha ugy dontenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!