Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemetseg a resszemrol hogy szexelek exemmel mikor van barátja?
5 évet éltünk együtt van közös gyerekünk és ez miatt úgyis mindig talizunk
Igazából szerelmes állítólag meg ez a csávó miatt hagyott ott
Gondoltam 1 hónappal a szakításunk után beprobalkozok nála szexuálisan hátha
először nem akarta de mivel hosszú távon nem bír nekem nemet mondani a szexre ha nyomulok rá 2 szer szexeltunk eddig meg rengeteget smarolunk tipi tapi
De amúgy nagyon jó barátok vagyunk csak.
Persze megígértem nem mondok semmit az új barátjának nem is akarok nem szeretjük egymást nem jó együtt csak a szex.de az nagyon!
Enis szexelek massokal neki még ott a barátja azt mondja exem vele is jó a szex vele romantikus sok elojatekkal orálisan is jobb meg szereti
Velem meg vadabb és vaginalisan jobb mert rendesen megnyomkodom.
Talán szemetseg hogy kihasználom hogy könnyen megkapom őt?
Nekem ez így jó hogy barát extrákkal.
De amúgy maszkalunk együtt mindenhová moziba voltunk meg kajálni buliba is megyünk stb
100 szor elmondja hogy nem szeret meghogy mennyire szerelmes meg vitatkozni is szoktunk meg mindig de nagyon nemerdekel játszok vele ameg itt van
Én kb egész nap nyomogatnam mint egy kis k.rvat beleelveznek annyiszor amenyiszer tudok.
De azért neki kell a szenvedély még nem hagyja annyiszor magát
Hétfő otta van itthon 2 szer szexeltunk azotta meg csók simi közös programok
2 hét múlva megy vissza remélem még meglesz párszor a kis hős szerelmes.
Nektek volt ilyen?
11# nektek milyen?
Kurv nagy szemétség … ha már a nő nem bír a vérével legalább benned lehetne annyi gerinc hogy nem használod ki a helyzetet … az hogy együtt eltetek nem mentseg egyáltalán .. fordított esetben hogy érezted magad ha utólag kiderülne hogy az asszonyodat dugja az exe biztos nem éreznéd magad megalázva ugye ?!
26/N
Ez így kicsit a visszavagasrol is szól
Persze én nem szólok neki soha nekem jó ez de ha kiderül és szarul érezné magát az elégtétel lenne.
Exem nem csalt meg végül is csak cheten ha úgy nézzük elment és utána taliztak pár nappal aztán kiment vele külföldre .
Hiába nem szerettem meg O se akor is szar volt
ez a birtoklási vagy azért ott van szerelem nélkül is.
Mivel én őrzöm most a titkunkat egykis befolyasom meg lesz exem életére és elege élvezem.
Igen fordítva rossz lenne de amiről nemtud az ember az nem fáj.
( Amúgy én se voltam utolsó időben hűséges exemhez csak O ezt nem tudja nem is mondom minek keltsuk a feszültségét
Csak én nem hagytam ott csak félre nyomtam fizetős leanyzokkal is)
Szerelem nélkül minek a hűség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!