Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért törölt az ismerősei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törölt az ismerősei közül az exem?

Figyelt kérdés
Tegnap szakítottunk, mire észre vettem az utolsó üzenetet tőle, már látom nem az ismerősöm többé. Vibert is törölte és szerintem a számomat is. Én nem akartam, nem váltunk el olyan veszesen csúnyán. Miért csinál egy felnőtt férfi ilyet? 38 éves. Nekem ez a viselkedés kise gyerekes. Soha többé nem fogunk beszélni? N29
2021. aug. 23. 15:46
 1/7 anonim válasza:
95%
Most lehet rosszul esik, de könnyebben fogod magad túltenni rajta.
2021. aug. 23. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ez a legjobb módszer a végleges szakításra. A szakítás az legyen szakítás.
2021. aug. 23. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

1. Ennek mi köze a szexualitás témának

2. Miért baj ha törölt? Szaktottatok, ennyi. Nem kell kapcsolatban maradnotok. Nekem is törölve vannak az exeim, és nem is beszélgetek egyel se, akkor se ha puszival váltunk el, mert meguntuk

2021. aug. 23. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szerintem teljesen normális, én is töröltem az exemet. Rossz érzés látni azok után, hogy már nem vagyunk együtt. Valószínűleg a te exed sértve is érzi magát, vagy sokat jelentesz neki, és így próbál valahogy túl lenni ezen a dolgon. Egyáltalán nem gyerekes ez szerintem.
2021. aug. 23. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Én soha életemben nem beszéltem exekkel. Ha ő is ezen az állásponton van, akkor ez a legegyszerűbb módja ennek.
2021. aug. 23. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert nem akar látni, nem akar veled beszélni, hiszen szakítottatok. Ez szerintem nem gyerekes, a gyerekes az lenne, ha hívogatna, írna és időnként megpróbálná visszasírni magát.
2021. aug. 23. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert nem lehettek együtt, és fájó tud lenni, ha virtuálisan is, de látna.
2021. aug. 23. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!