Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Eladjam? Mit csinaljak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eladjam? Mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés

Kaptam exemtol anno egy arany lancot , annyira nem tetszik , de hordtam mellette . Most viszont hogy szet mentunk nem is hordom , alapbol ra emlekeztet meg lett uj parom.

Eltettem.

Ti el adnatok es csinaltatnatok belole masikat/mast?

Vagy mit csinalnatok vele ?

Megeri?

2021. aug. 17. 21:13
A kérdező szavazást indított:
Megtartani
Venni másikat aranyat
38 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én eladnám
2021. aug. 17. 21:15
 2/15 anonim ***** válasza:
12%
Nem adnám el, mert ajándék volt. Megtartanám, ki tudja, mikor lesz szükség rá.
2021. aug. 17. 21:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
eladni vagy átalakítani arra, amit te akarsz
2021. aug. 17. 21:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha beviszed valahova, hogy csinaltatni akarsz belőle másik ékszert, akkor nem abból csinálják meg amit beviszel.Hanem mondjuk 1,5g a lánc akkor 1,5g aranyból tudsz valamit csináltatni.Ha az kevés ahhoz amit kigondoltál, akkor vagy viszel még aranyat amit beszámítanaj, vagy ráfizetsz az anyagra + a munkadíj.Te tudod mennyit akarsz költeni.

Eladhatod, ha gondolod.Szerintem ha most nem fontos annyira, inkább tedd el.Majd szaporodnak még a cuccaid és egyszer csináltatsz belőle valamit, vagy akkor add el, mikor magasan van az arany árfolyama.Szerintem felesleges egyből elkótyavetyélni, nem kér az enni a szekrényben.

2021. aug. 17. 21:25
 5/15 anonim ***** válasza:
2%

Cserèld be kèt aranyèrre 😆😆

Ajandèkot nem illik, pláne ha még beszèlő viszonyba vagytok, ha szar volt a kapcsolat , szar emlèkek , akkor hirdesd meg ( cserét nem javaslom mert túl nagy lenne a ràfizetès )

2021. aug. 17. 21:27
 6/15 A kérdező kommentje:

Rossz volt a kapcsolat rossz emlek, meg mindenki tudja hogy tole kaptam csalad , baratok, az uj parom is.

Arra gondoltam hogy eladni es venni belole egy gyurut vagy egy karkotot vagy egy masik lancot.

De nemtudom meg eri-e.

2. Hogy ertve mikor lesz ra szukseg?

2021. aug. 17. 21:32
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

6 Mondjuk gyűlnek a megunott ékszereid, és egyszer csináltatsz belőle valami komolyabbat. Esetleg pénzre van szükséged, akkor pár ezerrel kisegít.

Venni max használt ékszert tudsz belőle, új nyakláncot biztos nem.

2021. aug. 17. 21:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
"eladni es venni belole egy gyurut vagy egy karkotot vagy egy masik lancot" - jó ötlet, tedd ezt!
2021. aug. 17. 21:42
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
7 Ja egyébként semmi gond a használt ékszerekkel sem. Én szoktam venni újat is, zaciban is. Ez nem olyan mint egy bugyi, hogy látszódjon rajta a használat. Csak mondom, hogy ha ezt eladod, abból a pénzből új ékszert biztos nem fogsz tudni venni.
2021. aug. 17. 21:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Eladnám. Már a m múlt. Neked amúgy sem kell, nem is tetszik. Plusz jön belőle egy kis plusz.
2021. aug. 17. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!