Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eladjam? Mit csinaljak vele?
Kaptam exemtol anno egy arany lancot , annyira nem tetszik , de hordtam mellette . Most viszont hogy szet mentunk nem is hordom , alapbol ra emlekeztet meg lett uj parom.
Eltettem.
Ti el adnatok es csinaltatnatok belole masikat/mast?
Vagy mit csinalnatok vele ?
Megeri?
Ha beviszed valahova, hogy csinaltatni akarsz belőle másik ékszert, akkor nem abból csinálják meg amit beviszel.Hanem mondjuk 1,5g a lánc akkor 1,5g aranyból tudsz valamit csináltatni.Ha az kevés ahhoz amit kigondoltál, akkor vagy viszel még aranyat amit beszámítanaj, vagy ráfizetsz az anyagra + a munkadíj.Te tudod mennyit akarsz költeni.
Eladhatod, ha gondolod.Szerintem ha most nem fontos annyira, inkább tedd el.Majd szaporodnak még a cuccaid és egyszer csináltatsz belőle valamit, vagy akkor add el, mikor magasan van az arany árfolyama.Szerintem felesleges egyből elkótyavetyélni, nem kér az enni a szekrényben.
Cserèld be kèt aranyèrre 😆😆
Ajandèkot nem illik, pláne ha még beszèlő viszonyba vagytok, ha szar volt a kapcsolat , szar emlèkek , akkor hirdesd meg ( cserét nem javaslom mert túl nagy lenne a ràfizetès )
Rossz volt a kapcsolat rossz emlek, meg mindenki tudja hogy tole kaptam csalad , baratok, az uj parom is.
Arra gondoltam hogy eladni es venni belole egy gyurut vagy egy karkotot vagy egy masik lancot.
De nemtudom meg eri-e.
2. Hogy ertve mikor lesz ra szukseg?
6 Mondjuk gyűlnek a megunott ékszereid, és egyszer csináltatsz belőle valami komolyabbat. Esetleg pénzre van szükséged, akkor pár ezerrel kisegít.
Venni max használt ékszert tudsz belőle, új nyakláncot biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!