Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szakitanatok ilyener?
Figyelt kérdés
Szóval volt egy lány akitől tiltottak a szülei de azt meg engedték h a falujukban találkozzun mert kihisztizte. Én szerettem és úgy voltam vele hogy majd javul a helyzet, de nem javult. Ő nem jöhetett hozzám és én se hozzájuk ezért maradt az erdő ahol tudtuk csinálni. Elején jo volt az egész aztán ki akartuk próbálni lovagolo pozba nem tudott rá ülni mert kényelmetlen helyzetben voltunk (rajta félig a nadrág, rajtam félig nadrág) leteritettem a kabátom és úgy próbáltuk de nem ment mert nem tudott teljesen rám ülni én meg el ernyedtem és kínos lett de aztán végug orálisan kielegitett én meg a nyelvemmel csináltam neki. Aztán mondtam neki h beszélje már meg a szüleivel h had aludjunk együtt vagy náluk vagy nálam de ink hisztizett. Legutolsó szexnel alig állt fel mer izgultam es mire oda értünk arra a helyre ahol szoktuk csinálni elfáradtam. Aztán ő benyogte h "menjunk úgy se fog már fel állni" mondtam neki h várjon már picit és kis idő múlva már állt is és csináltuk. Utána minden jó volt persze olelgetett utána stb, de mondtam neki h nen lesz ez így jó mer így kezd kényelmetlen lenni. Volt olyan is annyira beizgultam az úton oda felé h elmentem hamar de utána karpotoltam kinyaltam és megujjaztam el is ment. Szóval a szexel voltak így problémák de én szerettem és ö is azt hiszem. Kisebb idő után az utolso szex után még azzal szakitott h ő már nem érez úgy. Érdekes h apja látott minket együtt ahogy smarolunk és alig mert haza menni, de azt mondta h nem szólt neki semmit. Nem értem az egészet... Ti lányok ha ilyen szituacioban lennétek szakitanatok vkivel akit szerettek?2021. aug. 15. 19:22
1/9 A kérdező kommentje:
Pontositva hogy voltak a szexel gondok de a legtobbszor mikor csináltuk jo volt. Mondtam neki h ágyba jobb lenne de ő azt mondta h ő nem a csak azért volt velem.
2021. aug. 15. 19:31
2/9 anonim válasza:
Most két perc elment az életemből erre a lepra sztorira.
Amúgy hány évesek vagytok?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem is lepra :( és 19/19
2021. aug. 15. 19:46
4/9 anonim válasza:
Nyílván nem szeretett téged úgy ahogyan te őt. Akár az apja miatt vagy bármi ennek amúgy is vége lett volna.
5/9 A kérdező kommentje:
Talán igazad van :( de fáj. Nekem ő volt az első... Szegény családbol vagyok és ez miatt be se mehettem hozzájuk. Csak arra voltam jó h megdugjam :((?
2021. aug. 15. 20:07
6/9 anonim válasza:
Nem azért, de a leírásod alapján téged is csak a szex érdekelt. Az egész kérdésed szövege arrólt szólt, hogy azt részletezted, hogy és miként dugtatok az erdőben (amit amúgy nem szívesen olvastam, de reménykedtem, hogy valami érdemi információt is tartalmazni fog).
7/9 A kérdező kommentje:
Nem az érdekelt... Ha azt mondta vna h ő 1 evbe 1x akarja akk én benne lettem volna. Nagyon szeretem meg most is.... Hiányzik az illata a nevetése meg mindene. Utálom magam h kevés vagyok neki... Sose mondta ki se éreztem. A kerdesem legtöbbje meg azer szexuális tartalom mer ahogy írtam csak azt tudtam úgy mondani problemanak de nem tudom... Lehet csak magamnak akarom bemeselni, pedig igazából annyi h ő nem úgy gondolta az egészet mint én.
2021. aug. 15. 20:46
8/9 anonim válasza:
Akkor meg engedd el. 19 évesen már nem gyerek, szóval gyenge kifogás, hogy az apja miatt nem lehettek együtt. Eléggé úgy néz ki, hogy őt nem érdekelted eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!