Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egyre többet gondolok a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre többet gondolok a volt barátnőmre,hiányzik. Azon gondolkodom,jó lenne megkeresni, beszélni vele. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 11:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egy próbát megér. Nem veszítesz vele semmit.

Az a kérdés fog foglalkoztatni, hogy "Mi lett volna, ha..?"

Így legalább biztosan tudni fogod.

Honnan tudod ő mit gondol, hogyan érez?

2021. aug. 16. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyébként mi volt a szakítás oka? Ha nem olyan dolog ami ne lehetne javítható, vagy megbeszélhető, akkor hajrá!

11-es voltam

2021. aug. 16. 09:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem,nincs hozzá képem. Nem tudom hogy mit mondhatnék. Elzavarna. Ezt el kell úgy tűnik fogadnom. Elb..tam. Hiába szeretném visszacsinálni,úgy erzem, ő nem akarna
2021. aug. 16. 10:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Miből érzed azt, hogy ő nem szeretné?

Kerested azóta?

Szerintem nem veszítesz vele semmit, mi van ha jól reagál? Így meg elszalasztasz egy lehetőséget.. Akkor legalább tudni fogod és nem örlődsz ezen.

2021. aug. 16. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!