Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk, de nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, de nem tudom ezt miért csinálta?

Figyelt kérdés

Párommal szakítottunk, szépen váltunk el egymástól, én otthon ülősebb ő kicsit eljárkálósabb típus (többször próbáltunk ez miatt szakítani). Én kicsit zárkózottabb vagyok, bár nem sokkal. Szakítást(költözést) követően még átjárkált főzni, hozott kaját stb. Majd a szakítást követő 3. héten lefeküdt velem, majd 4 napra rá kért képet a f@rk@mról, majd másnap "úgy alakult neki", hogy kirakta hogy kapcsolatban...

A fiúval 2 hete beszélgetett, majd mikor megvolt az első csók akkor ezt ki is publikálta, hogy együtt vannak. Utána még írt nekem meg keresett, bár én nem nagyon válaszoltam neki.. azóta úgy tűnik boldogok és dúl a szerelem, és mindent megosztanak facebookon (nekem már nem ír az exem). Én ezeket a képeket nem látom mert exem beállította hogy ne lássam.

Nem értem miért sóvárgott utánam, illetve bevallotta, hogy hiányzom szeret stb. majd egy újkapcsolatba belevágott.

A srác majdnem olyasmi mentalitású mint én, és ő ahogy látom elég erősen eljárkálós típus nem zárkózott + van 1 gyereke. Vehetem úgy hogy konkrétan lecserélt? Vagy talált egy pótlékot/jobbat? Igazából nekem teljesen értetlen a sztori. Főleg úgy hogy voltak még érzései felém.

5 évet voltunk együtt sülve-főve és nem laposodott el a kapcsolat csak én nem nagyon szívesen mozdultam már ki, mivel elég sokat dolgoztam, hogy lakást tudjunk majd venni és nem a bulizást soroltam előre.. 26 évesek vagyunk.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2021. aug. 12. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jobb hogy szétmentetek,nem hinném hogy összeillő pár

lettetek volna. Azon meg tök fölösleges rágódnod miért viselkedett

így a csaj,szerintem kapcsolatfüggő, és amíg nem jött az utódod,

addig még téged használt, aztán ahogy összejött az új kapcsolata,

már dobott is...Engedd el.

2021. aug. 12. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás után sokan nem tudjak egy vágással lezárni, még vannak próbálkozások, vagy akár szex is. Olyan nagyon nem bánkódik utánad, felejtsd el, azt meg végképp, hogy az új pasival hasonlítgatod össze magad, felesleges.
2021. aug. 12. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem szexelek / járok össze azzal, aki kidobott, mert ez lesz a vége. Szokványos, amit tapasztaltál, kérdező. Nők és férfiak vegyesen csinálják. A magyarázat nem igazán érdekel, erre nem is tudnék neked válaszolni. Én, akármennyire is fáj, mindig úgy csináltam, hogy exekkel nem tartottam egyáltalán a kapcsolatot. Ha szakított velem valaki, akkor a kötelező körök lefutása után (holmikat elvittem / elvitte) semmi kapcsolattartás.

Lefeküdni meg főleg nem szabad ilyenkor mert még jól meg is forgatod a bordáid között a tőrt. Egy szakítás elég szar a kapcsolat utáni szex által okozott érzelmi viharok nélkül is.

2021. aug. 12. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!