Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rá esély, hogy valahogy, visszahozzam a tüzet, vagy ennek a kapcsolatnak itt és, most, ilyen hirtelen lett vége?
Figyelt kérdés
Kettő és fél évig voltunk együtt, ő 21/N, én 26/F. Alapvetően jó volt a kapcsolatunk, de kicsinyes vitáink mindig voltak amiken pár perces morgolódás után túl is ugrottunk. Visszagondolva a problémáinkat, nem vagy csak ritkán beszéltük meg. Úgy érzem érzelmileg ő sokkal többet tett a kapcsolatba mint én, főleg az elején. Az utolsó negyedévben kezdett eltávolodni, már nem is feküdt le velem, de mindig azt mondta hogy nem velem van a baja, csak egyszerűen nem kívánja a szexet. Érzelmileg nem éreztem változást, az érdeklődése irántam fent maradt. 2 héttel ezelőtt szakítottunk, Akkor is sírt amikor vége lett, és rá pár napra rá is, mikor leültünk beszélni. Tettem néhány romantikus gesztust, de nem érdekelte túlzottan, rátelepedni pedig nem mertem. Azt mondja, hogy kiszeretett belőlem, és élni szeretne egy kicsit. Én pedig az elvesztésével jöttem rá, hogy mennyit jelent nekem, és, hogy sokat hibáztam a kapcsolat alatt, tudom, hogy változnom kellene.2021. aug. 9. 17:18
2/6 anonim válasza:
Lehet egy sokkal izgalmasabb csaj vár.
3/6 anonim válasza:
Egyszerűen 21 éves és vélhetően veled volt az első komoly, nem tiniszerelem jellegű párkapcsolata. Az emberek zömének, tapasztalatom szerint, nem tart örökké az első párkapcsolata. Nem ismeri a másikat, nem ismeri önmagát, ezerszer változik (egy 21 éves még simán) és ezekbe a változásokba a másik nem biztos, hogy belefér.
Menj tovább, meg is mondta neked, hogy ennek annyi, kiszeretett belőled.
4/6 anonim válasza:
Én a helyedbe nem mások véleményére adnék!Ha van kapcsolatom és eltávoladtunk, akkor próbálnám újra tűzbe hozni!24 évesen arra jöttem rá, hogy nincs igaz szerelem és már nem is akarok kapcsolatot a sok hazugság és rossz kapcsolatok miatt!Neked ott van még, ne hagyd elveszni!
5/6 anonim válasza:
#4 Azért 24 évesen ez elég kemény megállapítás, de te tudod.
6/6 anonim válasza:
Ez az igazság! Ilyen a világ, a szerelem meg nem létezik!Többszőr is csak a pénzem miatt akartam engem, szóval kb inkább egyedül maradok, mint pénztárcának nézzenek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!